(Poistunut julkaisusta)

B2B-ratkaisumyyjä, Adecco Finland Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Haluatko työskennellä ratkaisumyynnin parissa yhdessä maailman johtavista yrityksistä, nopeatempoisessa ympäristössä tutustuen moniin eri toimialoihin?

Haemme nyt Adeccolle Oulun tiimiimme B2B-RATKAISUMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Etsimämme henkilö on jo tehnyt töitä aktiivisen B2B-myynnin parissa. Viihdyt liikkuvassa, vaihtelevassa ja itsenäisessä työssä asiakasrajapinnassa ja haluat saada aikaan tulosta. Olet taitava neuvottelukumppani ja pyrit sisukkaasti löytämään sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Teet työtäsi hyvällä asiakaspalveluasenteella ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa. Arvostamme aiempaa kokemusta henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista sekä valmiita paikallisia suhteita ja kontakteja sidosryhmiin.

Tehtäviisi kuuluu sekä uusasiakashankinta että sopivien ratkaisujen löytäminen olemassa oleville asiakkaillemme. Asiakastyön lisäksi osallistut resursointiprosessiin, haastattelet työnhakijoita ja laadit työsopimuksia. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta Oulun ja lähikuntien alueella, joten toivomme, että sinulla on auto käytössäsi.

Sinua odottaa vastuullinen ja monipuolinen rooli yhdessä alamme johtavista yrityksistä. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, henkilöarvioinnit sekä muut HR-ratkaisut. Päivittäisessä työssäsi sinua tukee ammattitaitoinen ja huumorintajuinen tiimi. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan, hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimialaan sekä tarvittavat työkalut, joilla menestyä työssäsi.

Jos tunnistit vahvuutesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, jätäthän hakemuksesi 16.02.2020 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tommi Karsikas, p. 050 444 4463 tai tommi.karsikas@sihti.fi.