(Poistunut julkaisusta)

B2B Palvelumyyjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Etsimme maailmanlaajuiselle palvelualan asiakkaallemme myyjää vastaamaan B2B palvelun myynnistä


Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu palveluiden myynti yrityksille ja yhteisöille. Hoidat itsenäisesti myyntikäyntien sopimisen ja tarjousten tekemisen sekä nykyisille asiakkaille, että hankkimalla uusia asiakkaita. 

Edellytykset

Etsimme palvelutuotteiden yritysmyynnistä kiinnostunutta henkilöä, joka on jo hankkinut jonkin verran kokemusta myynnistä. Olethan myös tottunut toimimaan erilaisten tietojärjestelmien kanssa ja nautit esiintymisestä.

Edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuyrityksessä, vauhdikkaan tiimin sekä motivoivan palkkauksen, joka koostuu sekä pohjasta, että provisiosta.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Kysymyksiisi vastaa Poolialta Kati Rahikka. 020 7290 833, kati@poolia.fi

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter