(Poistunut julkaisusta)

B2B Palvelumyyjä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haemme tunnetulle kansainväliselle palvelualan asiakkaallemme loistavalla myyjän asenteella varustettua ammattilaista vastaamaan B2B palvelumyynnistä. 


Työtehtävät

Päivittäisessä työssäsi olet viihtyisämmän työympäristön asiantuntija ja vastaat räätälöitävien hygieniapalveluiden myynnistä yhteisöille sekä yritysasiakkaille. Tehtävänäsi on tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja sisältäviä palvelusopimuksia asiakkaillesi. Hoidat proaktiivisesti ja itsenäisesti koko myyntiprosessin, niin käyntien sopimisesta kuin myös tarjousten tekemisestä. 

Vastuullinen ja luotettava asiakassuhteiden hoitamisesi pitää huolen nykyisistä asiakkaista mutta samalla vastaat uusien asiakkaiden houkuttelemisesta ja hankinnasta. Lisäksi hallinnoit, seuraat ja raportoit myös työsi operatiivista puolta. 

Markkinoiden ja kilpailijoiden seuranta sekä kitkaton yhteistyösi muiden osastojen kanssa edesauttaa myynnin ja kasvun tavoitteiden saavuttamisessa. Tämän lisäksi innovoit hygienipalveluiden konseptin kehittämistä yhdessä muiden sidosryhmien kanssa. 

Edellytykset

Olet etsimämme osaaja, jos olet kiinnostunut yritysmyynnistä vahvan palvelutuotteen parissa. Sinulla on jo hieman kertynyt kokemusta myynnistä ja olet luonnollisessa elementissäsi esiintyessäsi. Tämän lisäksi erilaisten tietojärjestelmien käyttäminen ja hyödyntäminen ei sinua hätkäytä. 

Edut

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvuyrityksessä sekä vauhdikkaan tiimin tueksi ympärillesi. Tämän lisäksi onnistumistasi palkitaan motivoivalla palkkauksella, joka muodostuu sekä pohjasta että provisiosta mutta sellaisella tavalla, että sinulla on aikaa nousta huipputuloksiin.

Lisätiedot

Mikäli edellä mainittu herätti kiinnostuksesi ja koet soveltuvasi tehtävään, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si! 

Poolialta Kati Rahikka (020 7290 833, kati@poolia.fi) vastaa mieluusti jos sinulla heräsi kysyttävää. 

Rentokil Initial Oy

Initial on osa kansainvälistä Rentokil Initialia, joka on maailman suurimpia yritys- ja kiinteistöpalveluja tuottavia yrityksiä. Rentokil Initial toimii Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Kaikkiaan yrityksemme on 70 maassa ja työllistää 36 000 henkilöä. Yritys on noteerattu Lontoon pörssissä.

Initialin palvelut Suomessa ovat saniteettitilojen hygienia-annostelijalaitteiden vuokraus ja huoltopalvelu sekä laitteiden tarviketoimitukset.

Initial on kansainvälinen yhtiö, joka toimii paikallisesti. Asiakkaamme saavat korkealaatuiset saniteettihygieniapalvelut, jotka perustuvat laajaan kokemukseen, parhaisiin käytäntöihin sekä tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Vuokrauspalveluihin erikoistuneena yrityksenä haluamme auttaa asiakaitamme kehittämään henkilökunnan ja asiakkaiden mukavuutta, hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Siirry yrityksen kotivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter