(Poistunut julkaisusta)

B2B-MYYNTIRYHMÄN PÄÄLLIKKÖ
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Myyntiryhmän päällikkö tulee johtamaan uuden yhtiön yritysmyyntiyksikköä ja vastaamaan kokonaisuudessaan uuden strategian mukaisen asiakaskeskeisen myyntitoiminnan, energiaratkaisuiden sekä asiakkaiden arkea helpottavien ratkaisuiden myynnistä.

Oomi Oy tarjoaa yritysasiakkaille sähkönmyyntiä, aurinkosähköpalveluita, sähköisen liikenteen palveluita sekä muita asiakkaan arkea helpottavia tuotteita ja palveluita. Uudessa johtoryhmässä on nyt paikka auki asiakaslähtöiselle B2B myynnin vetäjälle, joka kykenee luomaan ja implementoimaan oman liiketoiminta-alueensa strategian ja johtamaan myyntiä kunnianhimoisiin tulostavoitteisiin.

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat yhtiön tuotteiden ja palveluiden kokonaisvaltaisesta jalkautuksesta nykyisille ja uusille yritysasiakkaille yhdessä myyntitiimin kanssa. Myyntiorganisaatiomme on sijoittunut Vantaalle, Lahteen, Poriin ja Ouluun. Vastuullasi on myynnin tekemisen kehittäminen, yhtenäistäminen sekä tiimin organisointi. Rakennat myynnin prosesseja, myyntimalleja ja myynnin työkaluja vastaamaan strategiaa. Kehität kumppaniverkostoa ja johdat toimintaa yhä enemmän asiakaskeskeiseksi. Tiivis sparraus ja yhteistyö muiden johtoryhmäläisten kanssa kuuluu toimintakulttuuriimme.

Tehtävässä on kyettävä luomaan ja implementoimaan yritysmyynnin strategia ja johtamaan myyntiä tulostavoitteisiin. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä vankkaa kokemusta yritysmyynnin tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Muutosjohtamisen kokemus sekä vahva asiakasfokus antavat tarvittavaa pohjaa tehtävässä menestymiselle. Toivomme henkilöltä Go-to-market kokemusta ja ymmärrystä uusien tuotteiden ja palveluiden skaalaamisesta uusille ja nykyisille asiakkaille. Odotamme erinomaista myyntiprosessien ja -järjestelmien hallintaa sekä kehittävää otetta myynnin toimintamalleihin.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön energialiiketoiminnan vahvan kasvuagendan toteutumiseen. Pääset vaikuttamaan energia-alan murrokseen ison sähkönmyyntiyhtiön johtoryhmästä käsin. Meillä tehdään hommia hyvällä fiiliksellä. Olemme luomassa aivan uudenlaista sähkönmyyntiyhtiötä, joka erottuu kilpailijoistaan ylivoimaisella asiakaspalvelukokemuksella ja vetovoimaisilla hinnoilla. Tule mukaan!

Hae tehtävää 29.3.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889.