B2B-myyntipäällikkö
S-BUSINESS OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Primary location:

PORI

Haemme B2B-myyntipäällikköä Satakunnan Osuuskaupan sekä Osuuskauppa Keulan toimialueelle

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu asiakkuusohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 34 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.
 
Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Satakunta-konserni harjoittaa toimialueellaan market- ja tavaratalokauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, autokauppaa sekä hotelli- ja ravintolatoimintaa. Lisäksi Satakunta-konserni harjoittaa autokauppaa myös Raumalla.

Osuuskauppa Keula on yli 31 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan palveluksessa on n. 500 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 150 milj. €. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.


Haemme nyt S-Business tiimiimme B2B-myyntipäällikköä kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan S-Business Oy:n myynnistä Satakunnan Osuuskaupan sekä Osuuskauppa Keulan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä osuuskauppojen henkilöstön kanssa. Pelikenttänä toimii Satakunnan alueen yritysmarkkina. Raportoit suoraan S-Business Oy:n myyntiryhmän esimiehelle.

Viet asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja vastuullisesti. Vastaat valittujen asiakkuuksien hoitamisesta toimialueellasi ja olet aktiivisesti mukana erilaisissa kehittämisprojekteissa. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen kuuluvat vahvuuksiisi. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut verkostoituja.    

                                      

Odotamme sinulta:

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • vahvaa osaamista tavoitteelliseen ja itsenäiseen myynnin tekemiseen

  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta

  • matkustusvalmiutta osuuskauppojen toimialueella

Lisäksi arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnin tekemisestä sekä asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä. Saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyviä etuja.

Hae paikkaa 22.9.2021 mennessä. Työt alkavat 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän päällikkö Erik Kajander p.010 768 2591 ti 7.9 klo 15-16, to 9.9 klo 15-16 sekä pe 17.9 klo 8-9. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot