B2B-myyntipäällikkö
S-BUSINESS OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021

Primary location:

JOENSUU

Haemme B2B-myyntipäällikköä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimialueelle


S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu asiakkuusohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 34 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.


Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on yli 100 000 pohjoiskarjalaisen ihmisen omistama kuluttajaosuuskunta, joka tuottaa etuja ja palveluita omistajilleen 12 kunnan ja kaupungin alueella Pohjois-Karjalassa sekä Rautavaaralla Pohjois-Savon puolella. PKO:lla on eri puolilla toimialuetta 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Tätä perustehtävää toteutetaan harjoittamalla päivittäistavara-, majoitus-, ravitsemis-, liikennemyymälä-, polttoneste- ja käyttötavarakauppaa sekä useita eri palveluliiketoimintoja.

Haemme nyt tiimiimme B2B-myyntipäällikköä kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan S-Business Oy:n myynnistä Pohjois-Karjalan Osuuskaupan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä PKO:n henkilöstön kanssa. Pelikenttänä toimii PKO:n alueen yritysmarkkina. Raportoit suoraan S-Business Oy:n myyntiryhmän esimiehelle.


Viet asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja vastuullisesti. Vastaat valittujen asiakkuuksien hoitamisesta osuuskaupan toimialueella ja asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen kuuluvat vahvuuksiisi. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut verkostoituja ja tunnet B2B-markkinan Pohjois-Karjalan alueella. Myyntityösi painopiste on uusasiakashankinnassa.  Olet tehokas myynnin tekijä ja myyntityösi fokus on korkeassa myynnin aktiviteettitasossa sekä myynnin kasvun tuottamisessa ja johtamisessa. 


Osana S-Business-ratkaisuamme myyt market-, liikennemyymälä- ja rautakaupan toimialojen tuotteita ja palveluita yritysasiakkaillemme. Ratkaisumme avulla tehostamme asiakkaidemme talousprosesseja ja arvostammekin kokemusta taloushallinnon prosesseista ja niitä tukevista tietojärjestelmistä. 


Odotamme sinulta:

  • vahva kokemus uusasiakashankinnasta ja näytöt menestyksekkäästä myyntityöstä B2B-asiakkuuksissa

  • työkokemuksesi on kerryttänyt sinulle vahvat verkostot toimialueen yrityskentällä

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • vahvaa osaamista tavoitteelliseen ja itsenäiseen myynnin tekemiseen

  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta

  • matkustusvalmiutta osuuskaupan toimialueella

Arvostamme market-, liikennemyymälä- ja rautakauppa- ja Horeca-toimialojen tuntemusta ja työkokemus S-ryhmän toimialoilta nähdään myös etuna. 


Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä. Saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyviä etuja.


Lähetä hakemuksesi 25.4.2021 mennessä oheisen hakulomakkeen kautta. Esitäthän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. 


Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Erik Kajander p.010 768 2591 ti 13.4 klo 15-16, pe 16.4 klo 8-9 sekä 20.4 klo 8-9. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen erik.kajander@sok.fi.


#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot