(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyntipäällikkö
S-Business

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

B2B-myyntipäällikkö Pirkanmaan Osuuskaupan toimialueelle

Haemme nyt tiimiimme B2B-myyntipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti vastaamaan S-Business Oy:n myynnistä Pirkanmaan Osuuskaupan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä Pirkanmaan Osuuskaupan henkilöstön kanssa. Pelikenttänä toimii Pirkanmaan Osuuskaupan yritysmarkkina. Esimiehenäsi toimii S-Business Oy:n myyntiryhmän päällikkö. Lisäksi raportoit Pirkanmaan Osuuskaupan toimialajohtajalle.

Viet asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat valittujen asiakkuuksien hoitamisesta paikallisesti. Olet myös aktiivisesti mukana erilaisissa kehittämisprojekteissa, joten projektinjohtaminen ja projektien onnistunut läpivieminen ovat vahvuuksiasi.

Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, viet asioita oma-aloitteisesti ja vastuullisesti eteenpäin.  Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta huolehdit kuitenkin yksityiskohdista ja käytännön asioista. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen on sinulle lähellä sydäntä. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut ja olet hyvä verkostoituja.

Odotamme sinulta:

  • erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja – olet joukkuepelaaja
  • näyttöjä menestyksekkäästä B2B myynnin tekemisestä sekä asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä
  • kiinnostusta ja osaamista itsenäiseen myyntityöskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista otetta tavoitteiden saavuttamiseen
  • matkustusvalmiutta Pirkanmaan Osuuskaupan alueella

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä, saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään hyvät henkilöstöedut. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja sisäistä myynnintekijääsi. Lisäksi hyvällä onnistumisella on määräaikainen työsuhde mahdollista vakinaistaa.

Hae paikkaa 29.3 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta. Esitäthän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo aiemmin, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, p. 03 3138 0444 sekä S-Business Oy:stä myyntipäällikkö Erik Kajander p. +358 445 521985 (soittoaika 20.3 klo 15-16 sekä 23.3 klo 15-16). Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@sok.fi.