(Poistunut julkaisusta)

B2B -myyntipäällikkö
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2018
Tehtävänäsi on tarjota asiakkaillemme parasta ratkaisua työajan- ja projektinseurantaan. Myyt alalla hyvin tunnettua ja modernia saas-palvelua pääasiassa pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille. Myytävä palvelu on joustava ja vastuullasi on rakentaa kullekin asiakkaalle toimiva kokonaisuus.Suurin osa asiakkaistamme tulee tällä hetkellä rakennusalalta, josta meillä on yli 10 vuoden kokemus. Pääset tarjoamaan tuotetta myös kokonaan uusille toimialoille.

Asiakaskohtaamiset saavat alkunsa asiakkailta tulleiden kyselyiden perusteella, osa käynnistyy huippuunsa viritetyn markkinointitiimimme tuottamista liideistä ja loput haet omalla aktiivisella työskentelylläsi. Työ voi pitää sisällään olemassa olevan asiakaskunnan huolenpitoa ja lisämyyntiä.

Työtä tehdään tilanteen mukaan puhelimitse ja ruudunjaolla, mutta tarvittaessa kohtaamme asiakkaat paikan päällä. Ajettuja kilometrejä enemmän olemme kiinnostuneet tuloksistasi. Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja tulospalkkioista.

Toimipaikkamme sijaitsee huippupaikalla aivan Helsingin ytimessä. Modernit työvälineet mahdollistavat työskentelyn osittain myös kotoa käsin. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Olet hakemamme henkilö, jos olet jo näyttänyt kyntesi tuloksellisessa b2b-myyntityössä ja tiedän sen lainalaisuudet. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin halu ja innostus tehdä ratkaisukeskeistä myyntityötä aktiivisella otteella. Etsimme joukkuepelaajaa, joka kykekenee viemään asiat maaliin myös itsenäisesti. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamistasi ja kehittää omalta osaltasi kasvuyrityksemme toimintoja edelleen. Saat työhösi oikeat työvälineet, työkaverien ja esimiehen tuen ja tulosten myötä riittävän toimintavapauden sekä kannustavan palkkiomallin.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 10.12.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Matti Hytönen, puh 0505249662.


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8000 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.

Visma Movenium on erityisesti rakennusalan ratkaisuihin keskittynyt alansa johtava ohjelmistotoimittaja. Yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus historia ja toiminta kasvaa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Viimevuosina yhtiön on laajentanut toimintaansa myös muille toimialoille.