(Poistunut julkaisusta)

B2B MYYNTIPÄÄLLIKKÖ PYSÄKÖINNINVALVONTAAN
Parkkipate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Nautitko myynnin tekemisestä? Haluatko auttaa asiakkaitasi kehittämään oman alueensa käyttöä? Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti ParkkiPaten uusi myyntipäällikkö!

Työn kuvaus:

Etsimme asiakkaallemme ParkkiPatelle myyntipäällikköä kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä myyntityön parissa, suoraan asiakasyritysten kanssa. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä ja työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsi ytimessä on potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen ja uusasiakashankinta, vastuullesi kuuluu myös asiakassuhteiden käynnistys ja ylläpito. Arjessasi merkittävää osaa näyttelee asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset ja ParkkiPaten palveluiden myynti. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, mutta työskentelet osana myyntitiimiä.

Toivomme sinulta:

  • Hieman aiempaa kokemusta B2B -myynnistä
  • Halua keskittyä tekemään tuloksellista myyntityötä
  • Reipasta asennetta ja itsenäistä työotetta
  • B ajokorttia

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka luottaa myynnin lainalaisuuksiin ja jolla on intohimoa päästä laadukkaan tarjouskannan kautta tuloksiin. Sinulla on kykyä keskittyä työssäsi olennaiseen ja haluat päästä ratkaisemaan asiakkaiden haasteita tarjoamiesi palveluiden avulla.

Tarjoamme sinulle:

  • Kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Tekemiseen kannustavan palkkauksen (pohja + provisio)
  • Kattavan perehdytyksen tiimin ja esimiehen tuella
  • Yrityksen auton käyttöösi asiakaskäynneille

Jos koit, että työurasi seuraava askel on tässä, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula 046 923 4517. julia.harjula@barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti b