(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyntipäällikkö Osuuskauppa Eepeen alueelle
S-Business Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu etuohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 27 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on yli 91 000 asiakasomistajan omistama vähittäiskaupan monialayritys. Toimialamme on marketkauppa, liikennemyymäläkauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa ja autokauppa.

Haemme nyt tiimiimme B2B-myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan S-Business Oy:n myynnistä Osuuskauppa Eepeen alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä Osuuskauppa Eepeen henkilöstön kanssa. Pelikenttänä toimii Osuuskauppa Eepeen yritysmarkkina. Raportoit suoraan sekä S-Business Oy:n myyntiesimiehellesi sekä Osuuskauppa Eepeen asiakkuuspäällikölle.

Viet asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat valittujen asiakkuuksien hoitamisesta paikallisesti. Olet myös aktiivisesti mukana erilaisissa kehittämisprojekteissa, joten projektinjohtaminen ja projektien onnistunut läpivieminen ovat vahvuuksiasi.

Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, viet asioita oma-aloitteisesti ja vastuullisesti eteenpäin. Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta huolehdit kuitenkin yksityiskohdista ja käytännön asioista. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen on sinulle lähellä sydäntä. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut ja olet hyvä verkostoituja.

Odotamme sinulta:
- erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja – olet joukkuepelaaja
- näyttöjä menestyksekkäästä B2B myynnin tekemisestä sekä asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä
- kiinnostusta ja osaamista itsenäiseen myyntityöskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista otetta tavoitteiden saavuttamiseen
- matkustusvalmiutta Osuuskauppa Eepeen alueella

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on valmius matkustaa Osuuskauppa Eepeen alueella. Lisäksi sinulla on soveltuva tutkinto ja kokemusta yritysmyynnin parissa työskentelystä. Arvostamme myös kokemusta S-ryhmän toimialoista sekä maksukorttiliiketoiminnasta. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä, saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyvät edut. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja sisäistä myynnintekijääsi.

Hae paikkaa viimeistään 15.2.2019 mennessä. Esitäthän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo aiemmin, joten toimi nopeasti. Rekrytoimme soveltuvan henkilön mahdollisimman nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Erik Kajander p 010 768 2591 ti 29.1. klo 15-16, ma 4.2 klo 15-16 sekä pe klo 15-16. Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@sok.fi.