B2B-myyntineuvottelija/Suomen Kalustoratkaisut Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Suomen Kalustoratkaisut Oy on kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluihin keskittyvä palveluyritys. Mahdollistamme asiakkaidemme kasvun juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyillä kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluilla. Rahoituskohteita ovat erilaiset työkoneet, hyötyajoneuvot, raskas kalusto sekä tuotantokoneet ja -laitteet. Olemme dynaaminen, määrätietoinen ja vahvan taloudellisen taustan omaava yritys.

Toimintamme vahvan kasvun johdosta etsimme vahvistusta alueelliseen myyntitiimiimme Pirkanmaalle.

B2B-myyntineuvottelija

Haemme sinua, joka olet luonteeltasi myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja työhön reippaalla otteella tarttuva. Omaat kokemusta yritys-, rahoituspalveluiden tai työkoneiden/raskaiden ajoneuvojen myynnistä ja sinulla on innokkuutta oppia lisää. Sinulla on luontainen kyky ymmärtää asiakkaan tarpeet ja luot luontaisesti vahvoja asiakassuhteita.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Tehtävänäsi on vastata oman alueesi kaluston rahoitus- ja hallinnointipalveluiden myynnistä ja sen kehittämisestä. Alkuvaiheessa työsi sisältäisi paljon uusasiakashankintaa, joten merkittäväksi eduksi katsomme, jos sinulla olisi jo valmista verkostoa alueen konealan yrittäjistä. Ajan myötä myös olemassa olevien asiakkaiden hoidon osuus työssäsi kasvaa. Pidät aktiivisesti huolta hyvästä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja osaat tarjota palveluita ratkaisukeskeisesti. Perehdytämme toimialaan perusteellisesti sekä tarjoamme täyden tukemme kasvusi avuksi. Saat itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa työsi, kattavan perehdytyksen lisäksi saat aina tarvittaessa työkavereilta tukea ja opastusta.

Mitä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?

Ymmärrys yritysrahoituksesta sekä konealan ja/tai rahoitusalan osaaminen katsotaan merkittäviksi eduiksi. Persoonan osalta etsimme positiivista ja innokasta henkilöä, jolla on tahtoa kehittää omaa osaamistaan. Tehtävä edellyttää vahvaa myynnin osaamista ja tuntemusta. Kokemus b-to-b myynnistä katsotaan eduksi. Muita tärkeitä asioita tehtävässä on kyky ymmärtää nykyaikaisen myyntityön vaatimuksia ja kyky työskennellä myös digitaalisia kanavia ja tietoteknisiä työvälineitä käyttäen. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työhön sisältyy paljon liikkumista asiakkaiden luona, joten ajokortti on välttämätön.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tehtävässä pääset olemaan osana avointa ja kannustavaa työilmapiiriä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään. Saat työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä rahoitusmyynnin alalla. Tarjoamme käyttöösi autoedun, uusimmat työkalut ja menetelmät sekä ammattimaisen ja kokeneen myynnin tuen henkilökohtaiseen kehitykseen niin myynnin - kuin uusasiakashankinnan osalta. Palkkaus on rahoitusalan työehtosopimuksen mukainen kiinteä kuukausipalkka + tulosbonus.

Hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta puh. 040 627 8528 tai elina.ruha@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot