(Poistunut julkaisusta)

B2B -myyntineuvottelija Edenred Finland Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Asiakkaamme Edenred Finland Oy on Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja ja suomalaisten yritysten kumppani työhyvinvoinnin edistämisessä. Edenred tarjoaa modernit ratkaisut tärkeimpiin henkilöstöetuihin ja lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu Delicard-lahjakortti. Tutustu Edenred Finlandiin myös sosiaalisessa mediassa sekä osoitteissa www.edenred.fi ja tauonpaikka.edenred.fi ja Delicard-lahjakorttiin sen kotisivuilla https://www.delicard.fi/

 

Katso video Delicardista

 

Etsimme oma-aloitteista ja positiivista tiimipelaajaa asiakasyritykseemme Edenred Finland Oy:lle Helsinkiin! 

Delicard- lahjakorttien myynnin kulta-aika ajoittuu joulunalusajalle. Delicard on suosittu tapa yrityksille kiittää työntekijöitään, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta.

 

Luvassa on tiivistempoinen sesonki alkaen mahdollisimman pian ja työsuhteen kesto 31.1.2019 asti, jolloin tahkotaan leijonan osa  Delicardin vuotuisesta myynnistä. Tehtävässä pääset kontaktoimaan puhelimitse ja sähköpostitse nykyisten sekä uusien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden avainhenkilöitä ja tarjoamaan heille Delicardia laadukkkaaksi, helpoksi ja luotettavaksi ratkaisuksi joulunajan yleisimpään ongelmaan – mitä antaa lahjaksi.

 

Mitä kuuluu päivittäisiin työtehtäviisi?

 

  • Otat yhteyttä suoraan yrityspäättäjiin puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.
  • Vastaat osaltasi asiakaskokemuksen korkeasta laadusta ja asiakastietojen hallinnoimisesta.
  • Raportoit tuloksista ja työtehtävistäsi aktiivisesti.

 

Loistat tässä roolissa, jos:

  • Sinulla on tuloksellinen asenne ja mahdollisesti aiempaa kokemusta esimerkiksi buukkauksesta. Emme hae valmista myynnin ammattilaista, vaan haluamme antaa mahdollisuuden tulevaisuuden myynnin tähdelle!
  • Sinulla on utelias ja idearikas ote työssä, ja käytät näitä ominaisuuksiasi ratkaistessasi haasteita ja etsiessäsi asiakkaan tarpeeseen ratkaisuja.
  • Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla ja hallitset omaa ajankäyttöäsi ottaen vastuuta omasta työskentelystäsi.
  • Sinulla on rohkeutta, periksiantamattomuutta ja pelisilmää. 
  • Hallitset suomen ja englannin kielen, ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.
  • Erinomaisilla vuorovaikutustaidoillasi ylläpidät mukavaa ja energistä työilmapiiriä.

 

Kehittymistäsi seuraamaan sinulle asetetaan tavoitteet, joihin pääsyssä saat tukea esimieheltä ja tiimiltä. Omalla panoksellasi osallistut tiimin tavoitteiden täyttämiseen. Mikäli menestyt tehtävässä, sinulla on mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen suoraan Edenredille vaativimpien myyntitehtävien pariin. 

 

Työssä edustat Delicardia, jolla on 96 % tyytyväisiä asiakkaita ja haluamme pitää tämän luvun vähintään yhtä korkealla. Tiimin menestys rakentuu ahkerista, itseään haastavista ja avoimista henkilöistä, joille on kunnia-asia varmistaa jokaisen asiakaskohtaamisen laadukkuus ja tarjota asiakkaille heille sopivaa ratkaisua.

Kiinnostuitko? Laita hakemus ja varaa itsellesi haastatteluaika. Lisätietojan tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 HR konsultti Laura Honkanen, www.laura.honkanen@uniflex.fi / +358505374289.