(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyntiedustaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Oy Husqvarna Ab on osa Husqvarna-konsernia, joka on yksi maailman suurimmista metsä-, puisto-, ja puutarhakäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden ja työvälineiden valmistajista työllistäen yli 15 000 ammattilaista maailmanlaajuisesti. Oy Husqvarna Ab maahantuo ja markkinoi tuotteita mm. Husqvarna-, Gardena-, Jonsered-, McCulloch- ja Klippo-tuotemerkeillä.

Etsimme B2B-myyntiedustajaa

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme uutta innokasta myynnin osaajaa edistämään Gardena- ja McCulloch-tuotemerkkien myyntiä Länsi-Suomessa. Gardena on Euroopan johtava tuotemerkki puutarhan työkalujen ja kastelun alueella. McCulloch on vahvan historian ja tunnettuuden omaava pienkonemerkki.
Haemme sinua, joka olet luonteeltasi myyntihenkinen, oma-aloitteinen ja työhön reippaalla otteella tarttuva. Omaat kokemusta kaupan alan tai B2B-myynnin vastuullisista tehtävistä mielellään rautakauppa- tai puutarha-alalta.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Tehtävänäsi on vastata oman alueesi puutarhan työvälineiden ja tarvikkeiden myynnistä ja sen kehittämisestä. Tärkeä osa työtäsi on toteuttaa sovittujen valikoimien esillepanoa sekä huolehtia edustamiesi tuoteryhmien kilpailukyvystä myymälöissä. Pidät huolta hyvästä yhteydenpidosta asiakkaisiin, sekä koulutat ja informoit myymälähenkilökuntaa mm. tuoteuutuuksista ja kampanjoista. Odotamme joustavuutta palvella ajoittain tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä myös loppukuluttajia. Vastaat alueesi raportoinnista myyntijohdolle. Osallistut myös aktiivisesti koulutuksiin, messuihin ja muihin tapahtumiin.

Mitä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?
Etsimme myynnin ammattilaista, joka omaa aidon kiinnostuksen myynnin tekemiseen ja asiakkaan auttamiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä, tekninen tietotaito ja vahva vähittäiskaupan osaaminen katsotaan merkittäviksi eduiksi. Persoonan osalta etsimme positiivista ja innokasta henkilöä, jolla on tahtoa kehittää omaa osaamistaan. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen tai puutarha-alan tutkinto. Muita tärkeitä asioita tehtävässä on kyky ymmärtää nykyaikaisen myyntityön vaatimuksia ja kyky työskennellä myös digitaalisia kanavia ja tietoteknisiä työvälineitä käyttäen (mm. MS-office). Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista kielitaitoa, mutta myös englannin kielen osaamisen tulee olla hyvällä tasolla. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Mitä voimme tarjota sinulle?
Tehtävässä pääset olemaan osana avointa ja kannustavaa työilmapiiriä, jossa pääset itse kehittymään ja kehittämään. Saat työskennellä haastavissa, mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä vähittäiskaupan parissa. Henkilöstön hyvinvointi varmistetaan laadukkailla työterveyspalveluilla, työsuhde-eduilla (auto, puhelin, laitteet) ja tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Palkkausmalli on peruspalkka (pohja+bonus).

Hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta puh. 040 627 8528 ennen juhannusta torstaina 18.6. klo 12-14 sekä juhannuksen jälkeen tiistaisin ja torstaisin klo 9-14 välillä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.