(Poistunut julkaisusta)

B2B-myynnin rekrykoulutus
Pro Growth Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Ohjelmistoala kasvaa kovaa vauhtia ja tarvitsee uusia osaajia - hyppää mukaan kehittyvälle alalle ICT-alan myynnin rekrytoivassa tehokoulutuksessa! Tässä työvoimakoulutuksessa opit b2b-myynnin parhaat käytännöt käytännönläheisellä tavalla ja pääset heti soveltamaan oppeja sinut mukaan valinneeseen yritykseen.

Kenelle?
RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, toistaiseksi lomautetuille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, joilla on palava halu kehittyä asiantuntijamyyjiksi vaativiinkin projekteihin. Kokemus myyntityöstä tai ohjelmistoalasta on etu, mutta ei välttämätöntä.

Koulutustaustasi voi olla korkeakoulu, ammattikorkeakoulu tai opisto - oleellista on motivaatio oppia uutta ja kehittyä sekä halu työllistyä kasvuhaluiseen pk-yritykseen. Suurin osa mukaan tulevista yrityksistä on ohjelmistoalalta, mutta myös muita, b2b-sektorilla toimivia pk-yrityksiä saattaa olla mukana.

Koulutus järjestetään suomen kielellä, joten edellytämme valituilta henkilöiltä suomen kielen taitotasoa B1.2 (sujuva peruskielitaito). Työnhakusi tulee olla voimassa TE-toimistossa.

Haku yrityksille on auki 20.1.2021 saakka, joten lopullinen lista yhteistyöyrityksistä on valmis vasta silloin. Voit kuitenkin tutustua listaan aiemmin mukana olleista yrityksistä nettisivuillamme.

Mitä?
ICT-alan RekryKoulutus koostuu kuukauden mittaisesta koulutusjaksosta ja 2,5 kuukauden työssäoppimisjaksosta. Koulutus keskittyy b2b-myyntiin ja sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua. Koulutuksen teemoja ovat mm. myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen, myynnin ja markkinoinnin digikeinot, henkilökohtainen myyntikyvykkyys ja data driven sales. Tutustu koulutuksen tarkempiin sisältöihin nettisivuillamme ja lataa sieltä ohjelma.

Tavoite?
Koulutuksen tavoitteena on päivittää osaamisesi b2b-myynnissä ja löytää sinulle uusi työpaikka. Samalla asiakasyrityksemme saa motivoituneen ja ammattitaitoisen työntekijän tukemaan yrityksen kasvua. Voit tutustua aiemmin mukana olleiden yritysten listaan sekä päivittyvään listaan ilmoittautuneista yrityksistä nettisivuillamme.

Miten mukaan?
Hae mukaan täyttämällä sähköinen työvoimakoulutushakulomake te-palveluiden sivulla. Lähetä samalla ajantasainen CV:si osoitteeseen anna.tuomikoski@progrowth.fi.

Esivalinnassa TE-toimiston ja kouluttajan edustajat käyvät läpi kaikki koulutushakemukset ja valitsevat hakukriteerit täyttävät sekä soveltuvat kandidaatit edelleen haastatteluihin. Jos tulet valituksi tähän työvoimakoulutukseen, sinulla on heti tiedossa yritys, johon menet työssäoppimisjaksolle ja joka toivottavasti ohjelman lopussa palkkaa sinut. Sinun ei siis tarvitse etsiä harjoitteluyritystä itse, vaan me kouluttajina teemme sen puolestasi. Opiskelijavalinnoista vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Aikataulu
- Hae mukaan 20.1.2021 mennessä te-toimiston sivuilla ja lähetä CV:si kouluttajalle.
- Jos täytät hakukriteerit ja jos profiilisi vastaa mukana olevien yritysten tarpeita, kutsumme sinut haastatteluun helmikuun alussa.
- Haastattelut yritysten kanssa järjestetään 7.2.2021 - 10.3.2021. Valintapäätökset tehdään haastattelujen jälkeen.
- Jos jokin mukaan ilmoittautunut yritys valitsee sinut, olet mukana tehokoulutuksessa 15.3. - 15.4.2021.
- 16.4.2021 siirryt työssäoppimisjaksolle sinut mukaan valinneeseen yritykseen.
- Koulutusohjelma päättyy 30.6.2021.
- Tavoitteena on, että solmit työsopimuksen sinut mukaan valinneen yrityksen kanssa kesäkuun aikana.

Haluatko kysyä lisää?
Järjestämme kaksi etäinfotilaisuutta, jossa pääset kuulemaan ohjelmasta tarkemmin ja esittämään kysymyksiä. Tilaisuudet pidetään 4.1.2021 klo 14 - 15 ja 14.1.2021 klo 14 - 15. Ilmoittaudu mukaan nettisivuillamme progrowth.fi/rekrykoulutus-2021 tai lähettämällä sähköpostia anna.tuomikoski@progrowth.fi.

Hakeutumisesta tarkemmin
Täytä koulutushakemuksesi työhallinnon internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus > hakusanana koulutuksen numero 696613) tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Paperihakemuslomakkeen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Työvoimakoulutus

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma-pe klo 9-16.15 valtakunnallisesta Koulutusneuvonnasta, numerosta 0295 020 702 tai sosiaalisesta mediasta osoitteesta www.facebook.com/koulutusneuvonta.