(Poistunut julkaisusta)

B2B-Myynnin esimies Academic Workille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Meillä pääset kasvattamaan myyntitiimiläisistäsi todellisia tähtiä. Tiimistäsi ei kunnianhimoa tai ahkeraa otetta puutu - sen takaamme. Etsimme esimiestä aktiiviseen B2B-myyntiin johtamaan omaa myyntitiimiään valmentavalla otteella ja vahvistamaan toimiston johtoryhmäämme. Lue, mitä haluamme sinulle tarjota ja hae osaksi menestystarinaamme!
KUVAUS
Esimiehenä jeesaan ja tuen tiimiäni: autan myyntiuransa alkuvaiheessa olevia junnuja ja muovaan heistä huippumyyjiä sekä valmennan kokeneemmista konkareista yhä vahvempia osaajia. Toimiston johtoryhmässä annan oman panokseni Academic Workin kasvuun ja bisneksen kehittämiseen. Kaikki lähtee meidän loistavasta myyntiorganisaatiosta ja voittavasta kulttuurista.
-Timo Koiso-Kanttila, Sales Team Leader, Leader of the Year 2018.

Myynnin esimiehenä johdat Account Managerien tiimiä. Olet vastuussa tiimisi tuloksista, asiakkuuksien kasvattamisesta ja tiimiläistesi kehityksestä. Emme etsi hallinnollista esimiestä pyörittelemään papereita, vaan hands on -tekijää, jolla on aito halu tukea tiimiään ja sparrailla jokaista tiimiläistään yksilötasolla kohti B2B-myynnin huippua.

Työpäiväsi koostuu mm. kuukausittaisista 1:1-keskusteluista tiimiläistesi kanssa, asiakastapaamisista yhdessä tiimiläistesi kanssa, viikoittaisista tiimipalavereista sekä yhteistyöstä muiden esimiesten kanssa. Kuulut toimiston johtoryhmään, jossa vastaat omalla panoksellasi koko toimiston tuloksesta ja kehittämisestä. Vastuullasi on myös uusien tiimiläistesi rekrytointi yhteistyössä sisäisen rekrytointitiimimme kanssa.

Myynti Academic Workilla on aktiivista, tavoitteellista ja nopeatempoista. Account Managerimme vastaavat koko myyntiprosessista aina prospektoinnista buukkaamiseen, asiakastapaamisiin ja asiakassuhteiden kehittämiseen. Koska Account Managereidemme työnkuva on laaja ja rekrytoimme heitä potentiaali emmekä kokemus edellä, haluamme tarjota heille runsaasti tukea omalta tiimiesimieheltään. Voit lukea lisää Account Managerin roolista osoitteessa www.paikkaparhaalle.fi.
TYÖNKUVA

* Päivittäinen esimiestyö - sekä ihmisten että tulosten ja suoritusten johtaminen
* Yksittäisten myyjien koutsaaminen ja myyntitiimin kehittäminen
* Academic Workin kulttuurin eläminen ja kehittäminen
* Kuukausittaiset kehityskeskustelut tiimiläisten kanssa
* Toimiston johtoryhmätyöskentely
* Uusien Account Managereiden rekrytointi


Mitä tarjoamme sinulle?


* Motivoituneen ja osaavan myyntiorganisaation, jossa panostetaan myyjien kouluttamiseen ja kehittämiseen.
* Nopeasti kasvavan ja eteenpäin katsovan yrityksen: lähes tuplasimme liikevaihtomme vuosina 2017 ja 2018, eikä vauhti ole hiipumassa.
* Monipuoliset henkilöstöedut, kuten: ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain sekä toimiston alakerrassa sijaitsevan wellness-keskuksen maksutta käyttöösi
* Lounas- ja virike-edun
* Erilaisiatapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa
* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018.
* Hyvät uramahdollisuudet: kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä yrityksen sisällä niin Suomessa, kuin muissakin maissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Esimiehenä menestyminen Academic Workilla edellyttää


* Motivaatiota ja kiinnostusta ihmisten johtamista kohtaan
* Aitoa halua tukea muiden kehittymistä ja kasvamista B2B-myynnin parissa
* Tulosorientoitunutta ja liiketoimintakeskeistä työskentelyotetta
* Uskoa aktiiviseen myyntiin
* Hyvää reflektointitaitoa, kykyä ottaa vastaan palautetta sekä halua kehittää itseään ja muita
* Academic Workin arvojen ymmärtämistä ja niiden mukaan elämistä


Hakijalta odotamme:


* Näyttöä tavoitteellisesta B2B-myynnistä ja uusasiakashankinnasta
* Korkeakoulututkintoa
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
* B-ajokortti


Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen myynnin johtamisesta ja esimiestyöstä.

Aloitus: Sopimuksen mukaan syksyllä 2019

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Keilaranta 4, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan; pohjapalkka + bonus

Yhteyshenkilö: Head of Talent Acquisition Anna Alppinen

Julkaisupäivämäärä: 11.6.2019

Hakemaan pääsetosoitteesta https://app.happo.com/external-application/Lq0eUXxpRPyhvLDD2nzGp. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.
MUUTA TIETOA
Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Haluatko osaksi menestystarinaamme?