(Poistunut julkaisusta)

B2B-myynnin ammattilaisia, Itä-Suomi
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Motivoidutko työssäsi tuloksista? Koetko palavaa halua tuottaa asiakkaalle palveluja, jolla on merkitystä pitkälle tulevaisuuteen. Nautitko asiakaskohtaamisista ja verkostoitumisesta? Mahtavaa! Me Personalhusetilla haluamme tukea sinua kohti näitä tavoitteita ja auttaa sinua urapolullasi kohti seuraavaa määränpäätä.

Haemme nyt teknisen alan asiakasyrityksillemme B2B-myynnin ammattilaisia Itä-Suomen alueelle.

Tehtävissa tuotat teollisuuden sekä kaupan alan asiakkaille parhaita mahdollisia ratkaisuja liiketoiminnan tueksi.

Odotamme sinulta aktiivista otetta myös uusien asiakassuhteiden kartoittamiseen ja käynnistämiseen. Työt sopivat myyntityön haasteista nauttivalle henkilölle, jolle asiakkaan menestyminen ja räätälöidyt palveluratkaisut ovat tärkeitä. Huomioit asiakkaasi tarpeet ja tuotat ratkaisuillasi asiakkaalle tärkeää lisäarvoa. Arvostamme toki kokemusta teknisen yritysmyynnin parista, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat myynnin osaajat.

Tehtävät sisältävät:

  • Kokonaisvastuun nimetyistä asiakkuuksista ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta
  • Myyntiprojektien läpivieminen
  • Aktiivinen uusien asiakkuuksien hakeminen
  • Nimettyjen asiakkuuksien konsultoiminen ja asiakkuussuhteiden kehittäminen
  • Luot palveluratkaisuja asiakkaidesi toiminnan edistämiseksi 


Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta ja näyttöjä tuloksellisesta teknisestä myyntityöstä. Kehität jatkuvasti myös omia toimintatapoja hyödyntäen työssäsi myös digitaalisia myynnin – ja markkinoinnin työkaluja. Ymmärrät työnantajamielikuvan ja brandin tärkeyden ja omalla toiminnallasi pyrit näitä työlläsi vahvistamaan. Työtehtävät edellyttävät matkustamista Itä-Suomen alueella ja ajoittain myös ulkomaille. Kommunikoit myös sujuvasti Englanniksi.

Suureksi eduksi katsotaan, mikäli asuinpaikkakunta olisi Savon – Pohjois-Karjala alueilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatillisen osaamisesi kehittymiseen, kattavat koulutus – ja perehdytysjaksot työssä menestymiseen sekä täyden tiimin tuen. Palkkaus tehtävissä koostuu kiinteästä reilusta kuukausipalkasta sekä yrityksen muista palkkiojärjestelmistä ja työsuhde-eduista.

Etsitkö uusia haasteita myynnin parista? Jätä ihmeessä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätiedusteluissa sinua palvelee Senior rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com. Tavoitat Miian parhaiten viikolla 11.

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Search & Selection Personalhusetin kanssa

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi