(Poistunut julkaisusta)

B2B-MYYJIÄ
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oletko tuloshakuinen ja kunnianhimoinen? Etsitkö uusia haasteita B2B-myynnin parista? 


Haemme nyt useammalle asiakkaalle B2B-myyjiä vakituisiin tehtäviin uudenmaan alueelle.


B2B-myyjän tehtävissä työskentelet asiakashankinnassa kontaktoiden itsenäisesti uusia asiakkaita sekä jo valmiiksi pohjustettuja yhteistyökumppaneita. Teet aktiivisesti uusasiakashankintaa, kartoitat organisaatioiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi palveluista ja tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Viihdyt kenttätyössä ja nautit päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Olet taitava asiakassuhteiden ylläpitäjä ja osaat sulkea kaupan tilaisuuden tullen.


Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä sekä aktiivista, iloista ja myyntihenkistä työskentelytyyliä. Osa B2B-myynnin tehtävistä edellyttää aikaisempaa esimieskokemusta, sillä työnkuva sisältää myyntitiimin vetovastuuta ja esimiestyötä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka motivoituu sekä tuloksista että tyytyväisistä asiakkaista. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja halu kasvaa myynnin ammattilaiseksi.


B2B-myyjän tehtävissä jokaisen työpanosta arvostetaan! Työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja työilmapiiri on innostava. Saat kattavan perehdytyksen sekä lisäksi jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu hyvin kilpailukykyisestä kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta.


Innostuitko? Hyppää rohkeasti matkaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveesi kera oheisen linkin kautta. Jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä tai tarkennuksia tehtäviin liittyen, olethan yhteydessä Palvelupäällikkö Monia Pölläseen, monia.pollanen@personalhuset.fi.


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä