(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjiä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Oletko sinä raudanluja B2B myyntitykki? Klousaatko kaupan kuin kaupan?

Jos tunnet paloa yritysmyyntiä kohtaan niin laita meille hakemusta tulemaan. Etsimme asiakasyrityksillemme B2B myyjiä pääkaupunkiseudulle vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Hakemalla ulkoistat työnhakusi meille eli me autamme sinua koko rekrytointiprosessin ajan ja olemme sinuun yhteydessä kun sinulle sopivia paikkoja avautuu.

Työtehtävissäsi:

Olet vastuussa niin uusasiakashankinnasta kuin omien asiakassuhteidesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat teknillisen alan pariin sijoittuvien tuotteiden sekä niiden lisäpalvelujen myynnistä. Pyrit löytämään tuotevalikoimasta palvelukokonaisuuden, joka parhaiten ratkaisisi asiakkaan tarpeet. Asiakkainasi ovat yritykset esimerkiksi teollisuuden, kiinteistöpuolen sekä ravintola- ja vähittäiskaupan alalta. Työ saattaa sisältää myös liikkumista Uudenmaan alueella, jolloin käyt asiakastapaamisissa verkostoitumassa mahdollisten asiakaskontaktien luomiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Arvostamme sinulta:

• Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä

• Olet myyjänä aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen

• Asiakaspalvelutaitoa ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä 

• Sinulla on aitoa halua ja asennetta kasvaa B2B myynnin ammattilaiseksi 

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä. Sinut perehdytetään laajasti yrityksen toimintatapoihin, kulttuuriin sekä myytävään tuotteeseen. Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja työnteko on hauskaa. Työ tarjoaa todellisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Hakuprosessi:

Kerro meille tarkemmin myynnin osaamisestasi ja kokemuksestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Muistathan liittää mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomaathan, että tehtävään voit hakea ainoastaan verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa:

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR-konsultti

Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi 

Avainsanat: myynti, myyjä, B2B, yritysmyynti