B2B-myyjäksi Academic Workin uudelle Tampereen toimistolle? Haku Account Manageriksi on nyt auki!
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2021
Huippumyyjä - etsitkö uutta tiimiä Tampereella? Avaamme Academic Workille uuden toimiston Tampereelle ja etsimme avainpelaajia aloituskenttään. Etsimme osaavaan ja energiseen myyntiorganisaatioomme uusia B2B-myyjiä. Voit olla uraasi aloitteleva taikka kokeneempikin tekijä - yli 10 vuoden kokemuksemme myynnin kotipesänä ja kouluttajana takaa sen, ettei kukaan jarruttele matkaasi huipulle.
KUVAUS
Olemme avaamassa kauan odotettua Academic Workin Tampereen toimistoa! Olemme yksi henkilöstöalan suurimmista yrityksistä, joten tarjoamme harvinaislaatuista mahdollisuutta hypätä alan eturivin toimijoiden tiimiin Tampereella. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan yrityksemme kasvuun ja alkuvaiheessa yksittäisillä henkilöillä on merkittävä vaikutus toimiston kulttuuriin ja kehitykseen.

AcademicWorkinAccountManagerina koko myyntiprosessi on vastuullasi. Rakennat itsenäisesti oman asiakasportfolion ja toimit asiakkaittesi strategisena liikekumppanina henkilöstöresursoinnin osalta. Teet myyntiä konsultoivalla otteella; pyrit jatkuvasti paitsi tunnistamaan haasteita, myös ratkaisemaan niitä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla.
TYÖNKUVA

* Vastaat omista asiakkuuksistasi sekä niiden kehittämisestä
* Prospektoit ja bookkaat itse omat tapaamisesi
* Tapaat aktiivisesti kasvotusten esihenkilöitä sekä henkilöstö- että liikkeenjohtoa
* Konsultoit ja tuet asiakkaita heidän muuttuvissa henkilöstö- ja rekrytointitarpeissaan
* Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista
* Teet kiinteää yhteistyötä rekrytointipäälliköidemme kanssa


Tarjoamme kattavan myyntikoulutuksen ja jatkuvan tuen asiakasportfoliosi kasvattamiseen sekä asiakassuhteiden johtamiseen. Asetamme kunnianhimoisia tavoitteita ja palkitsemme sekä tuloksista että aktiivisuudesta. Uudella toimistolla tulet olemaan yksi ensimmäisistä myyjistä. Toisaalta tarjoamme laadukasta koulutusta ja hyvin hiotut prosessit, mutta samalla pääset rakentamaan aivan uutta sekä vaikuttamaan uuden toimiston kulttuuriin ja kehitykseen.

Uudella toimistolla yhdistyy pienen start-upin fiilis ja ydinporukka sekä ison konsernin osaaminen, brändi ja mahdollisuudet. Vapautta ja vastuuta on tarjolla niille, jotka ovat sitä valmiita ottamaan. Tampereen toimiston Branch Manager Tomi Erävaara kuvailee avautuvan toimiston meininkiä näin: Tehdään tulosta ja pidetään hauskaa! Minulle on tärkeää, että töiden tekeminen on kivaa ja haluan rakentaa toimiston, joka on vähän enemmän kuin pelkkä työpaikka. Muiden työsuhde-etujen lisäksi tulemme järjestämään herkulliset siipiperjantait!

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ota selvää ja hae tehtävää jo tänään!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakoulututkinto
* B-ajokortti
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on


* Tavoitteellinen - tulosten takominen saa adrenaliinisi virtaamaan
* Rohkea - heittäydyt mielelläsi epämukavuusalueellesi, koska siellä pääset kehittymään
* Kunnianhimoinen - asetat rimaa jatkuvasti korkeammalle
* Sinnikäs - jaksat rutiineja ja siedät vastoinkäymisiä, jotka kuuluvat myyntityöhön
* Sosiaalisesti älykäs - hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainroolissa myyjän työssä


Etsimme useampaa B2B-myyjää mukaan toimiston alkuperäiseen ydintiimiin. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva myyntitykki tai jo hieman kokemusta kartuttanut ja kiinnostunut tulevaisuudessa esihenkilötyöstä. Tärkeintä meille on oikea can do -asenne ja halu päästä rakentamaan AW:n uutta toimistoa. Fyysinen toimisto aukeaa alkuvuodesta 2022 ja sitä ennen meillä on tarjolla fasiliteetit Espoossa sekä mahdollisuus etätyöhön. Meillä on myös kokemusta perehdytyksestä etänä, joten homma hoituu tavalla tai toisella!

Lisätietoa

Aloitus: Elokuussa 2021

Vakituinen, kokoaikainen työsopimus

Sijainti: Syksyllä 2021 etätyö, 2022 alusta Academic Workin Tampereen toimisto

Palkka: Pohja + provisio + bonukset (ei palkkakattoa)

Yhteyshenkilöt: People & Performance Partner Anna Alppinen, Branch Manager Tomi Erävaara

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme heti tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakumme on jatkuva ja käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi. Testejä seuraa lyhyt puhelinhaastattelu sekä henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Olemme korkeakoulutettuihin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446271
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere