B2B myyjä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Intohimoinen, ketterä, laadukas – Intergalactic Solutions toimii bisneksesi laukaisualustana uusiin sfääreihin!

Intergalactic Solutions on yhtiö, jonka missiona on luoda asiakkailleen lisäarvoa ja tehdä se tähtitieteellisen upeasti. Yhtiön laukaisujoukoissa ja etulinjassa toimii kolme kaverusta, joille taivaskaan ei ole rajana, kun puhutaan myynnin tekemisestä.

Haluaisitko päästä kasvamaan ja kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi? Oletko energinen ja kilpailuhenkinen tekijä? Kiinnostaisiko sinua työskentely osaavassa ja intohimoisessa myyntitiimissä? Hienoa, lue lisää!Etsimme nyt Intergalactic Solutionin toimeksiantoon

B2B-myyjiä useisiin eri asiakkuuksiin Helsinkiin

Tehtäväsi Intergalactic Solutionsilla on asiakkaiden myynnin tukeminen ja vauhdittaminen uusiin ulottuvuuksiin Ruotsissa. Asiakkuudesta riippuen, pääset sopimaan tapaamisia, generoimaan liidejä sekä tapaamaan asiakkaita. Toimit siis vahvasti asiakasrajapinnassa ja päätehtäväsi on keskustella mielenkiintoisten yritysten johdon kanssa. Intergalactic Solutionsin asiakkaat toimivat lukuisilla toimialoilla aina rahoitus- ja finanssialasta, kiinteistöalaan, sekä viestintään ja sisällöntuotantoon


Odotamme sinulta tahtoa tehdä tulosta, kiinnostusta erilaisiin liiketoimintoihin sekä halua vaikuttaa B2B-myynnin parissa.  Koulutustaustallasi ei ole meille merkitystä, asenne ja halu tehdä ratkaisee. Työkieli on ruotsi ja riikinruotsin variantti on huomattava etu. Päivittäisessä kommunikaatiossa kollegoiden kanssa kieli on suomi tai englanti. Hyödyksi on myös aikaisempi kokemus myynnistä sekä Ruotsin yritysmaailmasta.


Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä. Yrityksen perustajista löytyy rautaisia myynnin ammattilaisia, jotka ovat näyttäneet universumille mistä aineksista syntyy galaksit räjäyttävää tulosta. Osaavat ja innostuneet kollegat tukevat sinua matkalla uudeksi myynnin huipputähdeksi. Urakehityksesi voi lähteä rakettimaiseen nousuun, koska yrityksemme kasvaa vauhdilla ja sen myötä syntyy uudenlaisia positioita. Työaikasi on ma-pe klo 9-17, joten arki-illat ja viikonloput ovat vapaita. Töitä tehdään joko viihtyisässä toimistossa Helsingin Kalliossa, Tukholmassa sekä joustavasti etätyönä oman valintasi mukaan.

Palkkamalli on provisiopohjainen ja tarjoamme taloutesi turvaksi takuutuntipalkan, joka on 1850 € kuukaudessa sekä matkapuhelinedun.

Lopullinen työtehtävä valikoituu henkilökohtaisten vahvuuksiesi perusteella. Hae mukaan rakettimatkalle kohti uusia galakseja niin katsotaan sinulle sopiva myyntitehtävä!

Haluaisitko lähteä mukaan tälle rakettimatkalle?

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia tietosuoja syistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-15 välisenä aikana

Go On Helsinki toimii Integalactic Solutionsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Intergalactic Solutionsin omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509912
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki