B2B myyjä
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

 Intohimoinen, ketterä, laadukas – Intergalactic Solutions toimii bisneksesi laukaisualustana uusiin sfääreihin!

Intergalactic Solutions on yhtiö, jonka missiona on luoda asiakkailleen lisäarvoa ja tehdä se tähtitieteellisen upeasti. Yhtiön laukaisujoukoissa ja etulinjassa toimii kolme kaverusta, joille taivaskaan ei ole rajana, kun puhutaan myynnin tekemisestä.

 

Haluaisitko päästä kasvamaan ja kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi? Oletko energinen ja kilpailuhenkinen tekijä? Kiinnostaisiko sinua työskentely osaavassa ja intohimoisessa myyntitiimissä? Hienoa, lue lisää!

 

Etsimme nyt Intergalactic Solutionin toimeksiantoon

 

B2B myyjää / Myyntinauttia

 

vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Intergalactic Solutionsin asiakkaan viestinnän ja sisällöntuotannon myyntitiimin parissa.

 

Tehtäviisi kuuluu asiakastapaamisten sopiminen. Pääset siis työskentelemään tärkeässä roolissa asiakkaiden parissa ja vaikuttamaan vahvasti asiakasrajapinnassa. Tulet tekemään arvokasta työtä osana menestyvää organisaatiota. Odotamme sinulta myynnillistä ja huolellista työskentelyotetta. Katsomme eduksi opinnoista (merkonomi, tradenomi ym.) kertyneen osaamisen tai aiemman kokemuksen myynnin tai viestinnän parista. Etsimämme henkilö on nälkäinen ja hyvällä asenteella varustettu tekijä, joka haluaa kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä. Tukenasi ovat osaavat ja innostuneet kollegat. Urakehityksesi voi myös lähteä rakettimaiseen nousuun, koska Intergalactic Solutions kasvaa ja kasvun myötä syntyy tarvetta uudenlaisille positioille. Työaikasi on ma-pe klo 8-16. Töitä tehdään joko viihtyisässä toimitilassa Helsingin Kalliossa sekä koulutusjakson jälkeen joustavasti etätyönä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävässä ansaintamalli on provisiopohjainen, keskimääräinen ansio yhteensä n. 2500€/kk. Taloutesi turvana toimii 1800 € / kk takuupalkka.

Haluaisitko lähteä mukaan tälle rakettimatkalle?

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia tietosuoja syistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

 

Go On Helsinki toimii Integalactic Solutionsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Intergalactic Solutionsin omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1492403
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki