(Poistunut julkaisusta)

B2B Myyjä
VTR Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Koetko loputonta myynnin nälkää? Haluatko päästä draiviin, jossa onnistumiset ruokkivat toisiaan? Haemme nyt kasvavaan liiketoimintaamme vahvistusta. VTR-Workwear Center tarvitsee yritysmyyjää motivoituneeseen tiimiin Helsinkiin. Löytyykö sinulta virtaa tapaamiskalenterin täyttämiseen ja myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi?

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju. Toimimme jo kymmenessä Suomen kaupungissa. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Jalas, Tegera.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, myyntihenkistä tuloksentekijää. Mentaaliseen työkalupakkiisi kuuluvat määritelmät; määrätietoinen, palvelualtis ja joustava. Ymmärrät että sitoutuminen on avain pitkiin asiakassuhteisiin. Jos et ole vielä valmis seppä, älä huoli, perehdytyksemme takoo sinut rautaiseen myyntikuntoon.

Työtehtäviisi kuuluu vastata oma-aloitteisesti uusasiakashankinnasta, sopia tapaamisia puhelimitse, hoitaa sovittuja tapaamisia ja varmistaa kauppoja. Tuotteista homma ei jää kiinni. Vahvoilla brändeillämme työn mielekkyys saattaa jopa yllättää.

On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä analysoida asiakaskuntaa ja alueen tarpeita, ja löytää ratkaisut vahvaan kasvuun. Ymmärrys tuotteista ja alastamme tulee olemaan yksi tärkeimmistä tavoitteistasi. Näihin tarjoamme luonnollisesti koulutusta.

Työ on itsenäistä ja vapaata, ja tämän vuoksi odotamme sinulta oma-aloitteisuuttaa sekä erinomaista organisointikykyä. Myyjän työ on kokoaikainen ja palkkaus sopimuksen mukaan. Yritysmyynnin lisäksi, myymälän tulee pysyä iskussa ja vastaanottaa asiakkaat asiantuntevalla tuoteosaamisella.

Odotamme sinulta:

-Halua menestyä myynnissä.

-Asiakassuhdetaitoja.

-Rohkeaa asennetta tarttua puhelimeen, uskottavuutta ja kykyä klousata kauppoja.

Tarjoamme sinulle:

-Työkavereiden ja ketjun taustatuen.

-Laadukkaat tuotteet.

-Hyvät työkalut onnistumiseen.

-Joustavat työajat arkisin 7-17 välillä.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.