(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä
Kerava Energy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme energiseen joukkoomme

B2B-myyjää

Onko sinulla myyvä ote ja avoin persoona? Tapaatko mielelläsi asiakkaita ja otat selvää heidän tarpeistaan? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut yritysmyyntitiimimme vahvistukseksi.

Keravan Energian yritysmyynti-tiimi on asiakkaidensa täyden palvelun energiakumppani. Tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa oikein mitoitetuilla sähkösopimuksilla ja energiaratkaisuilla. Tällä hetkellä asiakkaidemme tarpeet koskettavat erityisesti kiinteistöjen energianhallintapalveluja, uusiutuvaa energiaa ja liikenteen sähköistymistä.

B2B-myyjän roolissa pääset suorittamaan koko myyntiprosessin alusta loppuun laajan asiakaskunnan kanssa. Vastaat tuloksellisesta sähkön myynnistä omalle asiakaskunnallesi. Selvität asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille ratkaisuja kaikissa energia-asioissa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan monipuolisesti omaan työhösi. Aikaisempi kokemus sähköstä ja muista energia-alan tuotteista on eduksi, muttei ole välttämätöntä – tärkeintä on innokas asenne ja tekemisen meininki.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja kattavat henkilöstöedut, sekä innostavan ja positiivisen työyhteisön vakaassa ja pitkän toimintahistorian omaavassa yhtiössä, joka panostaa uudistumiseen ja moderneihin ratkaisuihin.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si osoitteeseen hr@keoy.fi otsikolla ”B2B-myyjä”.