B2B-myyjä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
CardPlus Oy on täysin kotimainen tunnistautumisen ratkaisuja tuottava yritys. Vuonna 2009 perustetun yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa digitaaliset korttiratkaisut ja tilausjärjestelmät, RFID-tunnisteet, perinteiset jäsen- kanta-asiakas- ja henkilökortit sekä muovikorttitulostimet. Avainlippu kertoo Suomessa tehdystä työstä ja palvelusta. Yrityksen liikevaihto on kasvanut tasaisesti ja on nyt yli 6 miljoonaa euroa. Menestys perustuu hyvin toimivaan tiimiin, rohkeuteen tarttua uusiin asioihin ja erinomaiseen yhteishenkeen. Yritys työllistää tällä hetkellä 24 kokoaikaista ammattilaista ja joukon kiireapulaisia. Olisitko sinä seuraava vahvistus tiimiin?

Etsimme nyt CardPlus Oy:lle B2B-MYYJÄÄ pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä työskentelet osana myyntitiimiämme ja vahvasti uusasiakasmyynnin parissa. Työ on B2B-myyntiä ja tärkeimpänä tuotteenasi on mobiilisovellus, joka on kehitetty yritysasiakkaiden käyttöön kanta-asiakkuuksien ja palvelujen markkinoinnin hallintaan. Pääasiallinen työvälineesi on puhelin, mutta tehtävään kuuluu myös asiakaskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Työpisteesi sijaitsee Espoon Koskelossa.

Mitä odotamme sinulta? Voit olla jo asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta kerryttänyt tekijä tai vasta ammattilaiseksi haluava. Tärkeintä on, että olet aidosti innostunut ja motivoidut asiakastyöstä etkä pelkää olla yhteydessä yrityspäättäjiin ja tavoitella uusia asiakkaita, tarjoten heille sopivia tuotteita ja palveluja menestyksen tueksi. Sinulla on innostava ja aktiivinen ote myyntiin sekä kiinnostus ja ymmärrys uusia digitaalisia palveluratkaisuja kohtaan. Lisäksi odotamme sinulta englannin kielen taitoa ja soveltuvaa tietoteknistä osaamista. Työtehtävät edellyttävät matkustamista pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omia toimintatapojasi myynnin ja digitaalisten palvelujen maailmassa ja kannustavan palkkauksen, johon hyvin tehdyllä työllä voit vahvasti vaikuttaa. Menestykseen sinut siivittää muun tiimin asiantunteva tuki. Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi tarjoamalla laajan sairaanhoitovakuutuksen ja tukea liikuntaan ja vapaa-aikaan. Hieroja käy toimistollamme säännöllisesti ja käytössäsi on myös oma kuntosalimme. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus opiskella työn ohessa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 31.5 alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa. Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Card Plus Oy:lle. Lisätietoja tehtävistä saat Personalhusetin konsultilta Monia Pölläseltä, 050 592 8816, monia.pollanen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269972
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo