(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme B2B-MYYJÄÄ Jyväskylään toimistotarvikkeiden- ja laitteiden myyntiin. Työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, asiakastapaamisten hoitaminen, laadukas ja henkilökohtainen palvelu eri alan yrityksille. Olet etsimämme henkilö, mikäli et pelkää puhelinta, nautit asikkaiden kohtaamisesta puhelimessa ja yrityksien luona. Työ on itsenäistä, mutta perehdytysvaiheessa saat koko muun tiimin tuen ja perusteellisen perehdytyksen. Työtä tehdään Keski-Suomen alueella, joten ajokortti on välttämätön.

Mitä odotamme sinulta?

- Aiempaa kokemusta myynnistä b2b puolelta
- Avoimmuutta
- Erinomaisia sosiaalisia taitoja
- Matkustus valmiutta Keski-Suomen alueella
- Itsevarmuutta
- Periksiantamattomuutta
- B-ajokorttia
- Palvelualttiutta

Mitä tarjoamme?

Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan / oikean henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostui avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – B2B-myyjä. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antaa TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 / Kristiina Kallio 040 500 2830 Hakuaika päättyy 30.04.2019.