(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Loimaalta on erikoistunut teräs- ja metallirakenteisiin. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

B2B-MYYJÄ

Työtehtäviin kuuluu pinnoitus- ja ruiskutuspalveluiden myynti yrityksille. Pääasialliset tuotteet ovat polyureapinnoitukset sekä polyuretaaniruiskutukset.

Toimialueesi on ensisijaisesti eteläinen Suomi. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, ahkeraa asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Tietämys kyseisistä tuotteista katsotaan eduksi. Palkkauksesta sekä muista mahdollisista eduista sovitaan erikseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkauksen, nykyaikaisen toimintaympäristön ja energisen työyhteisön.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemuksesi järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – B2B-myyjä. Lisätietoja tehtävästä saat halutessasi konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130 (arkisin klo 9.00-16.00).