(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä
Temp-Team Finland Oy / JS Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Yritysesittely

JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin.

Työnkuvaus

Hei sinä myyntiurasta kiinnostunut! Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Oletko tiedonhaluinen, utelias ja kunnianhimoinen tekijä, joka haluaa tehdä laadukasta jälkeä omiin tuloksiin keskittyen?

Tule asiakkaallemme töihin, ja kehity tulevaisuuden ammattimyyjäksi!


Haemme asiakkaallemme, JS Suomelle, tavoitehakuista

B2B-myyjää

joka on motivoitunut työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.


Tehtävänäsi on analysoida Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille. Työskentelet osana myyntitiimiä ja olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin puhelimitse. Käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille JS Suomen konseptia niiden ratkaisemiseksi.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme JS Suomen joukkoon kunnianhimoisia ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja tottunut tekemään laadukasta työtä omiin tuloksiisi keskittyen. Sinun on helppo hahmottaa eri teollisuus- ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä. Haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio. Parhaiten menestyt tehtävässä, kun olet luontaisesti innostunut myyntityöstä ja haluat menestyä.

Mitä tarjoamme?

JS Suomi tarjoaa Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta ammattitaitosi kehittämiseen. Pääset työskentelemään tuloksiin tähtäävässä tiimissä, jossa jokaista arvostetaan, haastetaan ja palkitaan oman osaamisen mukaan. Lisäksi saat oikeuden maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Mietitkö vielä miksi sinun pitäisi hakea? Käy tutustumassa JS:n perimään linkistähttp://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/miksi-js/

Lisätiedot ja hakeminen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > B2B-myyjä. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijaille enemmän, kuin pelkkä CV.