(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Kiinnostaako sinua B2B-myynti? Haluaisitko kasvaa myynnin ammattilaiseksi? Meillä on tarjolla myyntityötä kansainvälisessä media-alan yrityksessä!

Haemme asiakkaallemme B2B-MYYJÄÄ Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

B2B-myyjän tehtävässä työskentelet asiakashankinnassa kontaktoiden itsenäisesti jo valmiiksi pohjustettuja yhteistyökumppaneita. Kartoitat yritysasiakkaiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä ja työaika on ma-pe klo 8-16. Pääset työskentelemään edelläkävijälle, sillä heidän tuotteensa on alallaan ainutlaatuinen.

On hienoa, jos sinulla on kokemusta myyntityöstä tai asiakaspalvelusta, etkä kaihda sähköpostia ja puhelinta työvälineenä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka haluaa saavuttaa tuloksia. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Kaikki muu kielitaito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! B2B-myyjän tehtävässä yhdistyvät mielenkiintoinen työtehtävä, loistava ja vauhdikas tiimi sekä jo valmiiksi pohjustetut asiakkaat. Saat kattavan perehdytyksen yritykseen, tuotteeseen ja myyntiin sekä lisäksi jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu hyvin kilpailukykyisestä kiinteästä pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja työilmapiiri on innostava.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 1.10.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!