(Poistunut julkaisusta)

B2B- myyjä
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Pro Ratas Oy on vauhdikkaasti kasvava digitoimisto, joka on erikoistunut sähköiseen markkinointiin. Palveluvalikoimaan kuuluvat Google-perheen tuotteiden, Facebookin, Instagramin sekä LinkedInin hyödyntäminen asiakaslähtöisesti.

Pro Ratas Oy hakee nyt nuorekkaaseen tiimiinsä B2B-myyjää.

B2B-myyjänä toimit asiakasverkostoissa puhelimitse ja itse kentällä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja olet luontainen verkostoituja. Pystyt itseohjautuvasti sopimaan ja hoitamaan omat asiakastapaamiset. Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen ja osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja tarjota niihin oikeat ratkaisut. Myyt asiakkaille lisäarvoa, et pelkkää tuotetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi rentoa, mutta kunnianhimoista työporukkaa sekä reilun ja kannustavan provisiopalkkausmallin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin raudanlujaksi ammattilaiseksi, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä.

Varsinainen työpisteesi sijaitsee Turun konttorillamme, mutta toiminta-alueenasi on Varsinais-Suomi.

”Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei tosikkona!”

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-15, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Hae tehtävää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostitse tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”B2B Pro Ratas”.

 


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.