(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjä yritysyhteistyötiimiin
Suomen UNICEF ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haluatko tehdä myyntityötä, jolla on merkitystä?
 
Haemme Suomen UNICEFin yritysyhteistyötiimiin
 
vahvaa B2B -myynnin osaajaa 
 
UNICEF on YK:n lastenjärjestö. Teemme pitkäjänteistä työtä kaikkialla maailmassa heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi. Haemme tiimiimme henkilöä tekemään yritysvarainhankintaa. Tässä työssä kohtaavat B2B-myynti ja kestävän kehityksen kysymykset. Yritykset ovat avainasemassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja lapsen oikeuksien toteutumisessa, ilman yritysten resursseja ja osaamista tavoitteisiin ei päästä.

Jos innostut uudesta ja haluat käyttää ja kehittää myyntiosaamistasi hyvän asian puolesta, meillä on sinulle äärimmäisen kiinnostava haaste. Vahvan kansainvälisen brändimme avulla rakennat suhteita kiinnostaviin suomalaisiin organisaatioihin, avaat innovatiivisia yhteistyömahdollisuuksia yritysten kanssa ja hankit osaamista kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi. 

Sinulla on työkokemusta b2b-myynnistä tai yritysvarainhankinnasta ja tunnet yrityskenttää. Olet ammattitaitoinen myynnin asiantuntija, joka rakastaa oppia uutta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on halu sekä kyky kehittyä. Teet töitä ”can-do” -asenteella, sinulla on palo saada tavoitteesi toteutumaan ja olet energinen. Työskentelet itsenäisesti, mutta pidät myös tiimityöstä.

Tehtävässä onnistumista tukee, kun sinulla on 
 
- vähintään 2 vuoden työkokemus b2b-myynnistä tai yritysvarainhankinnasta
- vahvat näytöt uusasiakashankinnasta ja ymmärrys asiakashankintaprosesseista
- innovointikykyä ja out-of-the-box -ajattelua
- halua tukea kestävän kehityksen tavoitteiden toteutumista
- erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä luoda kontakteja organisaation eri tasoilla
- vähintään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa
- suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme innostavan työn, jossa pääset vaikuttamaan merkityksellisten toimenpiteiden toteutumiseen maailman lasten puolesta. Saat erinomaisen mukavat, pätevät ja sitoutuneet työkaverit. Meillä on rento meininki ja inhimillinen ja tavoitteellinen ote työntekoon. Toimistomme sijaitsee kehittyvässä Kalasatamassa mahtavien lounaspaikkojen ja palvelujen läheisyydessä. 
Lähetä meille CV:si ja tiivis hakemuksesi palkkatoivomuksineen. Hakemuksen tulee olla meillä viimeistään 26.1. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan kandidaatin.
  
Suomen UNICEF ry pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työnsaantimahdollisuudet saattavat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan tai vammaisuuden vuoksi.