(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjä Wattinen
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteisen itsenäinen, mutta koet, että tiimityössä on voimaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi joukkueemme jäsen.
Kyseessä on uusi tehtävä ja rooli, jonka sisältöön omalla osaamisellasi voit vaikuttaa.

Mikä Wattinen?

Wattinen on Dna:n uusinta teknologiaa sisältävä palvelu, jonka avulla kerrostaloasukkaat parantavat asumismukavuuttaan samalla kun he säästävät luontoa. Wattinen on älykäs lämmityksensäätäjä ja sen älytermostaattien ja tekoälyn voimalla se pystyy tuottamaan asukkaille asumismukavuuden lisäksi selvää säästöä energialaskuihin.

Olemme ylpeitä siitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä. Palvelussa ja myynnissä saavat näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme. Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen DNA:sta ja kannamme vastuun jokaisesta asiakkaastamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Jatkuva kehittymishalu auttaa meitä omaksumaan uutta tietoa mutkattomasti. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Miten me palvelemme ja myymme?

Olet osa Wattisen ammattitaitoista myyntitiimiä, jonka tavoitteena on tehdä asiakkaan arjesta vaivatonta ja kannustaa ilmastomyönteisiin valintoihin.

B2B- Myyjänä kontaktoit valmiiden listojen perusteella taloyhtiöiden hallituksen puheenjohtajia kertoaksesi Wattisen palvelusta, kartoitat hyödyt kiinteistöille, teet alustavia tarjouslaskelmia ja energiaanalyysejä, osallistut tapaamisiin, joissa kauppa viedään maaliin asti. Työtäsi teet siis pääsääntöisesti puhelimen ja tietokoneen äärellä unohtamatta asiakaskäyntejä

Odotamme sinulta kokemusta B2B myynnistä, halua menestyä tavoitteellisessa tehtävässä, ymmärrystä ja kiinnostusta energia ja kiinteistöalasta sekä luontaisia vuorovaikutustaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?

DNA palkittiin ja valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work- tutkimuksessa suurten työpaikkojen sarjassa 2019, voimme reippaasti todeta olevamme yksi parhaimmista työpaikoista. Haluatko olla osa tätä työyhteisöä.

Pääset yllättämään asiakkaamme persoonallisella, asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Palkitsemme sinut erittäin avokätisesti hyvin tehdystä työstä (Sopimuspalkka+bonus).Koulutamme sinut tehtävään. Timanttinen asenne riittää! Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja parhaat tekijät kiinnitetään HETI!