B2B-Myyjä, W2M, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021
Etsimme tulosorientoitunutta ja rohkeaa myyjää W2M:lle! Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä laserpuhdistuslaitteiston myynnin edelläkävijän kyytiin. Voit olla jo raudanluja B2B-myynnin ammattilainen, tai vasta urasi alkutaipaleella oleva kehittymishaluinen persoona. Lue lisää alta ja hae pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden kanssa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi kasvavaa ja tiivistä työyhteisöä, jossa saat menestymiseen tarvittavat työkalut ja kollegoiden vahvan tuen. Työtehtäviisi kuulu asiakaskontaktointi ja heidän tarpeensa kartoittaminen, sekä asiakaskäyntien toteuttaminen.
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta
* Ratkaisumyynti
* Asiakastapaamiset
* Tuote-esittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* B2B-myyntikokemusta
* B-ajokortti
* Loistavat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
* Motivaatiota ja aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan


Etsimämme henkilö on

Tässä tehtävässä sinulla käytössä laadukkaat työkalut ja tuotteet, joilla pääset kartuttamaan palkkapussiasi ilman ylärajaa. Teknillisestä taustasta on etua, mutta tätäkin tärkeämpää on asenne, halu oppia, sekä ymmärtää toimialaa ja asiakkaiden tarpeita.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä W2M puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
W2M
W2M:n tukijalkoina toimii kolme liiketoimintayksikköä, joista W2M LASER myy yksinoikeudella korkealuokkaisia laserpuhdistus, -hitsaus, -merkkaus ja -leikkaus laitteita Pohjoismaissa ja Baltiassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498119
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa