B2B Myyjä, Valokuitunen, Tampere
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Onko toiveenasi löytää mielenkiintoinen työ, jossa pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi?
Etsimme ihmisten kohtaamisesta innostuvia B2B -myyjiä Tampereen alueelle Valokuitunen -konseptin tiimiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja räätälöimme sen joustavasti elämäntilanteesi huomioiden.

Valokuitunen tuo nykyiset ja tulevat nettipalvelut häiriöttä kaikkien ulottuville ja Valokuidun ansiosta netin käyttöongelmat jäävät historiaan. B2B- myyjänä keskustelet loistavan tuotteen tuomista eduista ja mahdollisuuksista potentiaalisten asiakkaiden eli taloyhtiön edustajien kanssa. Tehtävänäsi on kartoittaa oikea yhteyshenkilö, joka vastaa taloyhtiön tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä asioista sekä kontaktoida hänet myynnillisestä näkökulmasta. Tulet hoitamaan itsenäisesti koko myyntiprosessin aina tarpeen kartoituksesta sopimukseen saakka ja tähän matkaan kuuluu muun muassa nykyisen tietoliikenneyhteyden selvittäminen, taloyhtiön kokouksiin osallistuminen, tuotteen esittely asiakkaalle sekä asukkaiden elämänlaadun parantaminen nopean nettiyhteyden avulla. Win-win situation, eikö?

Tiimiimme etsitään nyt vahvistusta, koska toiminta laajenee nopeasti - ennen pitkää alueelliset valokuituyhteydet kattavat koko Suomen. Työssä menestyy asiasta aidosti innostunut henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Myyntityökokemuksesta on tehtävässä varmasti hyötyä, mutta erinomainen perehdytys mahdollistaa asiasta kiinnostuneen, luotettavan olemuksen omaavan, innostavan ja pitkäjänteisen työntekijän menestymisen tehtävässä.

Työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla. Työvuorot sijoittuvat ma-pe välille toimistoaikoihin ja työtunteja on tarjolla 25 - 37,5h/vko. Työstä maksetaan pohjapalkka 13,50 €/h + sopimuksen mukaan maksettava provisio. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Oma auto ei ole välttämätön tässä tehtävässä, mutta edellytämme B-ajokorttia.

Tässä on erinomainen mahdollisuus toimia loistavan brändin parissa ja olla mukana saattamassa nykyiset sekä tulevaisuuden nettipalvelut kaikkien ulottuville. Jos innostuit, saatat olla pian osa tiimiämme, joka aloittaa keskustelut kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa hankinnasta, joka takaa aina parhaat ja luotettavimmat tietoliikenneyhteydet.


Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä
Reipasta palveluasennetta ja sekä kykyä innostavaan vuorovaikutukseen
Kykyä aitoon ja eteenpäin vievään vuorovaikutukseen
Halua oppia tekemään tuloksellista myyntityötä
Halua sitoutua voimakkaasti kehittyvään organisaatioon
B- ajokorttia


Tarjoamme sinulle

Esiteltäväksi ja myytäväksi tuotteen, joka on osa parempaa ja digitaalisempaa tulevaisuutta. Nettiyhteys on suuri osa Suomalaisten arkea, joten tuotetta on mukava markkinoida jo valmiiksi kiinnostuneille asukkaille
Tässä työssä pääset kehittämään omia myynti- ja neuvottelutaitoja, jotka ovat hyödyllinen lisä omaan ammatilliseen osaamiseen sekä ansioluetteloon
Haluamme sitoa hyvät sekä luotettavat tekijät vastuullisempaan rooliin
Pääset vaikuttamaan palkkapussin suuruuteen omalla aktiivisuudellasi myynnin saralla tuntuvien myyntibonusten myötä
Annamme myös mahdollisuuden uran alkuvaiheilla oleville tähtimyyjille tai jo kokeneemmalle myyjälle paikan kehittyä Suomen parhaaksi B2B -myyjäksi
Vakituisen työtehtävän, jossa pääset kohtaamaan erilaisia ihmisiä ja luomaan ikimuistoisia kontakteja
Mahdollisuuden kehittyä uralla voimakkaasti kasvavassa yrityksessä myös esimiestehtäviin


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi Staffpointin nettisivujen kautta, otamme sinuun yhteyttä ja voimme jutella tarkemmin tehtävästä lisää puhelimitse. Mikäli sinulla on herännyt kysymyksiä, mielellämme vastaamme niihin. Voit soittaa ma-pe klo 8-16 välillä numeroon +358 4578817010 tai laittaa meiliä henriina.nykanen@staffpoint.fi.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523544
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere