(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä urheilualalle, kokoaikainen, Taikala Oy
Taikala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko sinä myynnin pelikenttien seuraava Lauri Markkanen tai Noora Räty? Löytyykö sinulta sinnikkyyttä tavoittaa asiakkaita ja valloittaa heidät tuote-esittelyillä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme B2B-myyjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Taikala Oy:lle, intohimoista B2B-myyjää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Taikalan myyjänä pääset myymään heidän kehittämäänsä myClub palvelua, joka helpottaa urheiluseurojen arkea Suomessa. Pelikenttäsi on koko Suomi ja voitat asiakkaita puolellesi etätapaamisten sekä kasvotusten pidettävien tuote-esittelyiden avulla. Sovit aktiivisesti tapaamisia ja pidät huolen siitä, että kauppaa tulee. Lisäksi koulutat asiakkaasi tuotteen saloihin ja varmistat, että heillä on kaikki tarvittavat lisäpalvelut käytössään. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kasvaa myynnin raudankovaksi ammattilaiseksi.

myClub on Suomen suosituin ja nopeimmin kasvava urheiluseurojen jäsenpalvelu, jota käyttää jo yli 500 seuraa ja 250 000 käyttäjää. myClubin avulla seura hallinnoi jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsenviestintää. myClub tarjoaa seuran johdolle kattavia tilastoja ja raportteja seuran toiminnasta. Lisätietoja tuotteesta: https://www.myclub.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Esittelypalaverien sopiminen puhelimitse
 • Tuote-esittelyjen pitäminen
 • Asiakkaan kouluttaminen
 • CRM-hallinta

Odotamme sinulta

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tilannetajua
 • Sinnikkyyttä sekä tulosorientoitunutta asennetta
 • Proaktiivista työotetta ja rohkeutta soittaa asiakkaille
 • Ajokorttia

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi
 • Ansaintamallin, jossa pääset itse vaikuttamaan palkkaasi
 • Modernit työvälineet ja mahdollisuuden etätyöhön
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.