(Poistunut julkaisusta)

B2B-MYYJÄ RESTALAITTELLE
Restalaite Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Restalaite Oy etsii innokasta tekijää, joka syttyy myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta! Joustavat ja vastuulliset tehtävät myynnin parissa takaavat huipputyöpaikan!

B2B myyjänä työtehtäviisi kuuluu paitsi suurkeittiölaitteiden myyminen uusille asiakkaille, myös koko toimitusprosessin ja asiakassuhteiden hoitaminen. Hoidat työtäsi hyvin itsenäisesti, joten pääset suunnittelemaan miltä päiväsi ja työviikkosi näyttävät.

Sinulla on AMK-tasoinen kaupallinen tutkinto ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä pitkäjänteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestymisen kannalta tarvitset projektinhallintataitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Haemme vakituista ja kokoaikaista vahvistusta työyhteisöömme. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Pääosin työ sijoittuu kuitenkin Uudenmaan alueelle.

Palkkaus tukee tuloksennälkäistä tekijää, sillä se koostuu kiinteästä kuukausipalkasta, jonka lisäksi omista myynneistä maksettavasta bonuksesta. Työsuhteeseen kuuluvat työsuhdeauto sekä tarvittavat työlaitteet

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään tai tahdot keskustella tehtävästä lisää, Baronan Suvi Ikosen tavoitat numerosta +358 50 3112330. Mikäli innostuit tehtävästä, hae heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!