(Poistunut julkaisusta)

B2B -MYYJÄ, RESTALAITE OY
Restalaite Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Restalaite Oy etsii innokasta tekijää, joka syttyy myynnistä ja asiakkaiden kohtaamisesta! Joustavat ja vastuulliset tehtävät myynnin parissa takaavat huipputyöpaikan myös tulevaisuuden myyntitykille.

Restalaite on suomalainen suurkeittiölaitteiden maahantuontiyritys. Perheyrityksessä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä ja suurella sydämellä. Nuorekas työyhteisö takaa vauhdikkaan ja avoimen meiningin, jossa kokemattomampikin kollega otetaan innolla mukaan työyhteisöön. Kaikki auttavat toisiaan, joten et tule varmasti jäämään yksin!

B2B myyjänä työtehtäviisi kuuluu paitsi suurkeittiölaitteiden myyminen uusille asiakkaille, myös koko toimitusprosessin ja asiakassuhteiden hoitaminen. Hoidat työtäsi hyvin itsenäisesti, joten pääset suunnittelemaan miltä päiväsi ja työviikkosi näyttävät. Tehtävässä menestymisen kannalta tarvitset projektinhallintataitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Restalaitteelle on tärkeää panostaa hyvään asiakaspalveluun, joten toivommekin sinulta reipasta ja särmää otetta työntekoon. Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai asiakassuhteiden hoitamisesta ei ole välttämätöntä, mutta voi helpottaa sinua alkuun pääsemisessä. Uskomme kuitenkin, että oikealla asenteella varustettu skarppi kaveri tulee varmasti pärjäämään tehtävässä, jossa myös kollegat ovat tukenasi. Myös koulutustaustaa katsomme joustavasti, mutta esimerkiksi tradenomin tai restonomin tutkinnot voivat toimia hyvänä pohjana tehtävän kannalta. Asiakkaamme koostuvat ravintola-alan yrityksistä, joten asiakkaidemme toimintaympäristön tunteminen helpottaa työtäsi.

Haemme vakituista ja kokoaikaista vahvistusta työyhteisöömme. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista. Pääosin työ sijoittuu kuitenkin Uudenmaan alueelle.

Palkkaus tukee tuloksennälkäistä tekijää, sillä se koostuu kiinteästä kuukausipalkasta, jonka lisäksi omista myynneistä maksettavasta bonuksesta. Työsuhteeseen kuuluvat työsuhdeauto sekä tarvittavat työlaitteet

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden myös kokemattomammalle päästä näyttämään kyntensä, ja samalla kartuttamaan omaa osaamista rennossa työyhteisössä.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään tai tahdot keskustella tehtävästä lisää, Baronan Suvi Ikosen tavoitat numerosta +358 50 3112330 ma 10.9 klo 12-14 ja pe 14.9 klo 9-11 välisenä aikana. Mikäli innostuit tehtävästä, hae heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!