(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä Rentokil Initialille pk-seudulle
Rentokil-Initial

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Haemme Pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen B2B-MYYJÄÄ Initial hygieniapalveluihin.

Tehtäväsi on vastata uusasiakashankinnasta sekä nimettyjen asiakkuuksien laadukkaasta hoitamisesta ja kehittämisestä myyntialueellasi. Asiakkuudet koostuvat mm. toimistoista, liike- ja kauppakeskuksista sekä ravintoloista.

Olet itsenäinen, positiivinen ja avoin uudistuksille ja kehitykselle sekä kokenut ja aktiivinen b2b -palveluiden myyjä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista myynnillistä otetta, logistista ajattelua, palveluhenkisyyttä ja intoa opetella uusia asioita. Olet business –henkinen, neuvottelu- ja aloitekykyinen sekä järjestelmällinen. Työskentely nykyaikaisilla järjestelmillä on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kaupallinen pohjakoulutus ja olet hankkinut jo hieman kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työ sisältää paljon liikkumista, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Perusenglannin lisäksi ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jolla on selkeä ja toimiva konsepti. Toimimme vahvasti arvojemme mukaisesti ja asiakastyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla. Palvelumyyjän työtehtävä Initialilla tarjoaa todellisen näköalapaikan tämän päivän B2B –myyntiin ja asiakassuhteiden hoitamiseen. Kiinteän peruspalkan lisäksi saat tuloksiin sidotun provision ja tarvittaessa työsuhdeauton käyttöösi.

Edellytykset työnsaannille: Ajokortti