(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä - Pro Ratas Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Olemme digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Ydinosaamistamme on laadukas & tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki digimarkkinoinnin ratkaisut helposti saman katon alta. Olemme myös osa Kaleva Mediaa.

Pro Ratas vahvistaa yhä palvelukykyään ja hakee kasvunsa tueksi kahta dynaamista B2B-myyjää vakituisiin työsuhteisiin toimimaan kenttämyynnissä pääkaupunkiseudulla.

Myyntisalkkuun pakkaamme laadukkaat tuotteemme, joiden myymiseen saat alussa kattavan koulutuksen. Myyntituotteisiimme kuuluvat muun muassa niin Google-perheen tuotteet (mm. hakusana-, banneri- ja videomainonta), sosiaalisen median ratkaisut (Facebook ja Instagram) kuin kotisivut ja videotkin. 

Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen ja talossa on vankka myynnin osaaminen, mitä mielellämme jaamme myös uusille tulokkaillemme. Provisiopalkkausmallimme on reilu ja kannustava. Kuulumme Kaleva Mediaan, mikä tarjoaa konsernin leveät hartiat työmme tueksi. Olemme kuitenkin matala ja ketterä organisaatio, jossa ei turhalla byrokratialla pullistella! Haluamme, että töihin on kiva tulla.

Työpisteesi sijaitsee Helsingin konttorillamme ja toiminta-alueenasi on pääkaupunkiseutu. Meillä työskennellään myös etänä ajoittain vaikka Espanjan auringon alta ja etätyöt ovatkin meillä arkipäivää. Haluamme tarjota aidon tuen työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiselle, joten emme jaa kulttuuriseteleitä suoraan nipusta vaan jokainen työntekijä huomioidaan aina omalla tavallaan.

Sinulta toivomme ensisijaisesti asiakaspalveluhenkeä sekä tavoitteellista ja määrätietoista työskentelyotetta. Tartutkin ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja pyrit sinnikkäästi tavoitteisiisi. Erinomaiset sosiaaliset taidot ja halu oppia uutta ovat ominaisuuksia, joilla varmasti saat tehtävän haltuusi.

Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin raudanlujaksi ammattilaiseksi. Eduksi tehtävään katsomme alaan sopivan koulutuksen ja / tai työkokemuksen sekä digialan tuntemuksen. Loppumetreillä kuitenkin asenne sekä motivaatio ratkaisevat!

Tsekkaa lisää meistä ja tavastamme palvella asiakkaitamme täältä: https://www.proratas.fi/ ja rekryvideomme täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9MMfjCxgUho

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Mikäli koet tehtävän tarjoavan sinulle seuraavan askeleen työurallasi, kerrothan siitä pikaisesti meille! Voit täyttää hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”B2B-myyjä Pro Ratas". Meille hyvin täytetty Linkedin-profiili käy myös CV:stä. Viimeinen hakupäivä on 15.9.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Vinkata voit osoitteessa https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/.