(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä - Pro Ratas Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Pro Ratas Oy on vauhdikkaasti kasvava digitoimisto, joka on erikoistunut sähköiseen markkinointiin. Pro Ratas tarjoaa sekä yksittäisiin kampanjoihin keskittyviä palveluita että laaja-alaisia kokonaisratkaisuja niin pienille kuin isoille tahoille. Myyntituotteisiin kuuluu muun muassa niin Google-perheen tuotteet (mm. hakusana-, banneri- ja videomainonta), sosiaalisen median ratkaisut (Facebook ja Instagram) kuin mediatoimistopalvelut. Pro Ratas on osa Kaleva-yhtiöperhettä.

Pro Ratas vahvistaa yhä palvelukykyään ja hakee kasvunsa tueksi dynaamista B2B-myyjää toimimaan myynnissä niin puhelimitse kuin kentällä.

Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja olet luontainen verkostoituja. Edellytämme etsimältämme henkilöltä tavoitteellista ja määrätietoista työskentelyotetta. Pystyt itseohjautuvasti ja rohkeasti sopimaan ja hoitamaan omat asiakastapaamisesi. Osaat tunnistaa asiakkaiden tarpeet tarjoten niihin oikeat ratkaisut. Myyt asiakkaille lisäarvoa, et pelkkää tuotetta. 

Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme sinut tehtävään ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä B2B-myynnin raudanlujaksi ammattilaiseksi. Eduksi tehtävään katsomme alaan sopivan koulutuksen sekä työkokemuksen, että digialan tuntemuksen. Loppumetreillä kuitenkin asenne sekä motivaatio ratkaisevat!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi rentoa, mutta kunnianhimoista työyhteisöä sekä reilun ja kannustavan provisiopalkkausmallin. Työpisteesi sijaitsee Turun konttorillamme ja toiminta-alueenasi on Varsinais-Suomi.  Tarjoamme myös etätyöskentelymahdollisuuden!

”Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei tosikkona!”

Hausta vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Siellä tehtävästä sinulle lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-15 välillä tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. (huomioithan loma-ajan viikkoina 28-29)


Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähettämällä hakemuskirjeesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla  ”B2B-myyjä Pro Ratas".

Toimia kannattaa nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jopa jo hakuajan sisällä!  

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata!
Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 250 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: http://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/