(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä pilvipalveluiden pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Onko sinulla hiukan aiempaa myyntikokemusta ja palava halu kehittyä myynnin parissa? Oletko kiinnostunut pilvipalveluista, joilla yritykset voivat tehostaa ja automatisoida viestintä intensiivisiä liiketoiminnan prosessejaan? Tai poikkeustilanteissa taata liiketoiminnan jatkuvuuden mahdollisimman lyhyillä häiriöillä? Etsimme nyt asiakkaallemme Lekab Communication Systems Oy:lle kokoaikaista myyntiuraansa aloittelevaa B2B-myyjää työskentelemään mielenkiintoisten teknologioiden pariin asiakasrajapintaan.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista B2B-myyjää Vantaalle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Lekab Communication Systems Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä etsit uusia asiakkaita ja hoidat olemassa olevia asiakassuhteita tarjoamalla juuri heidän liiketoimintaansa sopivat ratkaisut. Tarjottavat palvelut ja ratkaisut ovat LEKABin oman tuotekehityksen tulosta ja niihin lisätään uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia jatkuvasti jatkuvasti hyödyntämällä tekniikan uusia mahdollisuuksia ja huomioimalla asiakkaiden/markkinoiden tarpeet. Tavoitteenamme on ja on ollut rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, missä olemmekin onnistuneet hyvin.

Lisäksi tulet myös toimimaan ison yhteistyökumppanin kanssa niin sanotusti Partner Management roolissa, jossa tuet heidän tuoteorganisaatiotaan.

Tämä positio on uusi ja sinulla on mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa tässä roolissa ja saada vastuullesi jopa myyntitiimi. Tässä positiossa pääset myös miettimään ja ideoimaan markkinointipuolta.

Sinulla on rohkeutta luoda uusia asiakaskontakteja ja ylläpidät alusta alkaen yllä hyviä suhteita. Kohderyhmänä ovat suuret ja keskisuuret yritykset. Tapaamisissa vastapuolella on yleensä sekä tietotekniikan parissa työskenteleviä ihmisiä että liiketoiminnanedustajia.

Lekabilla pääset työskentelemään mielenkiintoisten tuotteiden parissa nuorekkaassa joukossa, jossa ei hukuta turhaan byrokratiaan. Lekab tekee hyvää kasvua vuodesta toiseen ja on vakuuttava peluri Pohjoismaiden markkinoilla. Sinut tullaan kouluttamaan ja perehdyttämään perusteellisesti Lekabin tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin, joten asenne ja motivaatio ovat tärkeimmässä roolissa tässä positiossa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja omaa jo jonkin verran kokemusta B2B-myynnistä. Sinulla on hyvät keskustelutaidot ja aito halu ymmärtää ja perehtyä asiakkaan liiketoimintaan. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen ja kärsivällinen, sillä asiakascaset ovat usein pitkiä. Tehtävä vaatii loogista päättelykykyä ja teknisestä ymmärryksestä on suuri hyöty, jotta opit ymmärtämään rajapinnan, jossa myymäsi ratkaisut ja asiakkaiden tarpeet kohtaavat. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi sekä halusi kehittyä myynnin parissa. Toivomme, että olet innokas luomaan omaa uraasi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Pitkäjänteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön
* Erinomaiset kommunikaatio- & sosiaaliset taidot
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on teknistä ymmärrystä esimerkiksi koulutuksen kautta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Teknobulevardi 3-5, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Lekab Communication Systems Oy on vuonna 1994 perustettu vakavarainen yritys, joka kehittää asiakkaan liiketoimintaan integroitavia viestinnän ja kommunikoinnin ratkaisuja auttaen asakkaitaan uudistamaan, tehostamaan ja nopeuttamaan liiketoiminnan prosesseja. Tarjoamme kaiken pilvipalveluina asiakkaillemme ja olemme Pohjoismaissa yksi alan johtavia toimijoita. Lekabin asiakaskunta on laaja koostuen sekä suurista että keskisuurista yrityksistä, joista esimerkkejä ovat muun muassa Nordea, If Vahinkovakuutus Oyj, Telia, Ilmarinen, SAS.