(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Kärkikiinnike Oy–Täyden palvelun kiinnitystarvike- ja konekauppa!
Asiakaskuntamme koostuu rakennusalan ammattilaisista, muutaman miehen yrityksistä aina valtakunnallisiin rakentajiin. Tarjoamme urakoitsijoillemme monipuolisen ja lyömättömän palvelupaketin. Lisää meistä: https://www.karkikiinnike.fi/

Haemme nyt myyjää pääkaupunkiseudulle vastaamaan tuotteidemme myynnistä yritysasiakkaille.

B2B-myyjänä työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myyntityö. Olennaisena osana työnkuvaasi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön sekä jonkin tasoista aiempaa kosketuspintaa rakennusalalle (esim. työkokemus rakennusalan tehtävistä tai aikaisempi myyntikokemus rakennusalalla). Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut palvelustamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa suomalaisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus päästä huipputuloksiin ja tueksesi saat myös valmiita asiakkuussuhteita. Työssäsi menestymistä tukevat myynnin johtamisesta vuosien kokemuksen omaavat esimiehet ja mukava työyhteisö.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Kärkikiinnike Oy:n palvelukseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit voit hakea paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostitse. Kerro hakemuksessasi hieman aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, p. 050 411 0416. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toivomme kaikki yhteydenotot rekrytointiin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden kautta.