(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä media-alalle
Temp-Team Finland Oy / JS Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Yritysesittely


JS Suomi Oy on vakavarainen ja kasvava media-alan yritys, joka kuuluu kansainväliseen JS World Media - konserniin. Konserni toimii 12 maassa ja työllistää noin 450 työntekijää. Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2009 lähtien. JS Suomi tuottaa ilmoitusrahoitteisia Interaktiivisia Esitteitä, jotka räätälöidään tarkasti vastaanottajan tarpeisiin. JS:n yrityskulttuurissa yhdistyvät harvinaisen hyvin faktapohjaiset, tuloskeskeiset liiketoiminta-arvot sekä pehmeät inhimilliset arvot, kuten luotettavuus ja lojaalius. Olemme kilpailuhenkisiä ja asiakaskeskeisiä ja teemme lujasti töitä menestyksen eteen.

Työnkuvaus


Tavoitteet korkealla? Oletko ahkera ja valmis oppimaan uutta? Houkutteleeko sinua myyntityö kansainvälisessä ja vakavaraisessa media-alan yrityksessä, jossa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja kehitykseen? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Asiakasyrityksemme JS Suomen toiminta kehittyy vauhdikkaasti ja etsimme heille B2B-myyjiä, jotka ovat motivoituneita työskentelemään tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä.

Mitä odotamme sinulta?


Myyntitiimin osana tehtävänäsi on kartoittaa Suomen markkinoita ja arvioida miten JS Suomen tuotteet tuovat parhaiten lisäarvoa yrityksille ja julkiselle sektorille.

Olet yhteydessä uusiin ja vanhoihin asiakkaisiin sähköpostitse sekä puhelimitse ja käyt neuvotteluita JS Suomen tuotteiden eduista ja hyödyistä yritysjohtajien ja päättäjien kanssa. Tehtävänäsi on tunnistaa asiakkaan viestintätarpeet ja tarjota heille JS Suomen konseptia niiden ratkaisemiseksi.

Haemme henkilöä, jolla on:

• kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä tai vahva motivaatio päästä oppimaan siitä
• hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
• hyvät suomen ja englannin kielen taidot
• kokemus uusasiakashankinnasta katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme?


JS Suomi tarjoaa Sinulle selkeän urapolun ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Työntekijöille tarjotaan myös oikeus maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä kulttuuri-/liikuntasaldoa.

Työpaikka on kokoaikainen ja vakituinen ja sijaitsee Helsingin Arabianrannassa.

Mietitkö vielä miksi sinun pitäisi hakea? Käy tutustumassa JS:n perimään linkistä http://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/miksi-js/

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi 1.9 mennessä osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - B2B-myyjä media-alalle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae tehtävää pian.

Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sekä muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.