B2B-myyjä mainostoimistoon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Veppi on kokonaisvaltainen mainostoimisto, jonka tehtävänä on auttaa kaikenkokoisia yrityksiä nousemaan digiajan aallonharjalle ja menestymään uuden ajan markkinoilla.

Etsimme oululaiselle asiakkaallemme Vepille B2B -myyjää pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen!

B2B -myyjänä tehtäväsi koostuu Vepin tarjoamien palveluiden myynnistä yritysasiakkaille. Aloitat nettisivujen, markkinoinnin sekä verkkokaupan myyntitehtävistä, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus kouluttautua lisää ja laajentaa osaamistasi myös muihin Vepin palveluihin. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloshakuista asennetta ja aitoa motivaatiota myyntityöhön sekä halua uuden oppimiseen! Eduksi katsotaan aiempi kokemus yritysmyynneistä sekä tietotekniikan ymmärrys. 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työsuhteen oululaisessa asiakasyrityksessämme. Saat työhösi kattavan, kuukauden kestävän perehdytyksen sekä mahdollisuuden myös oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja työaika on joustava. Palkkaus perustuu kuukausittaiseen pohjapalkkaan ja myyntiprovisioon.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Olisitko sinä etsimämme myyntihenkinen ja uusia haasteita kaipaava yritysmyyjä?

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 6.12.2021 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
0403075304

riikka.luoma-aho@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot