(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjä, L'Oréal Finland Oy, Pääkaupunkiseutu
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020


L'Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Finland Oy edustaa selektiivisen kosmetiikan markkinajohtajia - Lancôme, Biotherm, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Viktor&Rolf, Diesel, Cacharel, Kiehl's ja Urban Decay. Kampaamopuolella brändeinä toimii L'Oréal Professional, Kérastase sekä Redken.


L'Oréal Professional Products Division Finland Oy etsii nyt kauttamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä

B2B MYYJÄÄ

noin kahden kuukauden kestävään myyntiprojektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työskentelet toimistoaikojen puitteissa L'Oréal Finland Oy:n pääkonttorilta Keilarannasta käsin, mutta myös etätyö on mahdollista. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä ja työnantajanasi toimii Manpower.

Tehtäviisi kuuluu myyntityö L'Oréalin kampaamoasiakkaille lähinnä puhelimitse. Myyt tunnettuja kampaamoalan tuotteita aktiivisille ja olemassa oleville asiakkaille ja ohjaat ostavia asiakkaita pro-shoppiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja uskallusta tarttua puhelimeen ja lähestyä rohkeasti B2B asiakkaita. Ennen kaikkea sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja halu menestyä projektissa, jossa työpanoksellasi pääset vaikuttamaan suoraan yrityksen tulokseen. Aikaisemmasta puhelinmyyntityöstä, myyntityöstä ja/tai kampaamotyöstä on ehdottomasti etua tehtävässä menestymiseen!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja nopeatempoisen projektin alan markkinajohtajatuotteiden parissa. Tehtävä tarjoaa aidosti kilpailukykyisen palkkauksen. Tässä on oiva mahdollisuus saada jalkaa ison ja menestyvän yrityksen oven väliin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.