B2B-myyjä logistiikka-alalle
Poolia Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Oletko kiinnostunut logistiikka-alasta ja tuloksista? Oletko parhaimmillasi ihmisten kanssa? Uniflex hakee Jääsaukko Oy:lle B2B-myyjää Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Huom! Haku tehtävään tapahtuu ainoastaan Uniflexin kautta ilmoituksen lopussa olevasta linkistä!


Työtehtävät

Tehtävänäsi on vastata aktiivisesti logistiikka-alan uusasiakashankinnasta koko Saukko Groupin tasolla, mikä edellyttää voimakasta halua tehdä myyntityötä myös henkilökohtaisesti. Teet tarjouksia ja olet tiiviisti yhteyksissä edustajiin Euroopan tasolla ja vastaat esimerkiksi kuljetus- ja varastointipalveluiden hintakyselyihin. Työskentelykielinäsi on suomi ja englanti. Saksan kielen taito on plussaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Toivomme, että sinulla on kokemusta B2B-myynnistä ja ymmärrystä logistiikka-alalta. Erityisesti lämpösäädeltyjen kuljetusten tuntemus katsotaan eduksi.

Ihannehakijan profiili

- Olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita
- Työtehtävän liikkuvuus (koronatilanteen salliessa) edellyttää sinulta voimassa olevaa B-ajokorttia, sekä mahdollisuuden käyttää autoa
- Arvostamme kiinnostusta logistiikka-alaa ja sen trendejä kohtaan, sekä vastuullista työotetta
- Kustannuslaskennan tuntemus on tehtävässä eduksi

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn sekä vakaan kuukausipalkan. Pääset osaksi tiivistä ja kannustavaa työympäristöä kasvuhaluisen kotimaisen yrityksen palveluksessa, jossa saat kokeneiden asiantuntijoiden tuen. Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Hakija työllistyy suoraan Jääsaukon palvelukseen.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. HUOM! Haku tapahtuu sisaryhtiömme Uniflexin sivujen kautta eli jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti tästä linkistä sillä hakuprosessi käynnistetään heti!

Yhteyshenkilö

Laura Honkanen
laura.honkanen@uniflex.fi
+358505374289

Jääsaukko Oy

Jääsaukko Oy on kasvuhakuinen yritys, joka tarjoaa kotimaassa ja ulkomailla lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiön laaja ja yhtenäinen logistiikkajärjestelmä kattaa Suomen, Baltian ja koko muun Euroopan. Jääsaukko Oy huomioi kaikessa suunnittelussa ja investoinneissa myös ympäristöarvot.
https://www.saukko.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot