B2B-Myyjä - Kuopio
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021
Sollertis tuottaa vaikuttavaa verkkonäkyvyyttä, joka syntyy saumattomasti toimivista verkkosivuista, markkinoinnista ja palvelinalustoista. Toteutamme WordPress-verkkosivuja ja digimarkkinointia yrityksille sekä koulutamme yrittäjiä verkkonäkyvyyden saloihin. Sollertiksen pankkiholveihin rakennetut konesalit tarjoavat turvallisen paikan verkkosivuille ja virtuaalipalvelimille, tietenkin nykyaikaisilla järjestelmillä ja huippunopeilla yhteyksillä varustettuna.

Etsimme asiakasyrityksellemme E-Sollertis Oy:lle kahta B2B-myyjää vakituisiin työsuhteisiin Kuopioon. Työtä on tarjolla 27,5 tuntia viikossa, ja työstä maksetaan 1500 € pohjapalkka ja myyntiprovisiot. Työsuhteet solmitaan Eilakaislan kanssa, ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 
Myyjänä vastaat Sollertiksen monipuolisten palveluiden myynnistä yrityksille. Myyntisalkkusi koostuu muun muassa yrityksen verkkonäkyvyyttä parantavista verkkosivuista ja digimarkkinoinnista sekä yrityksille suunnatuista liiketoiminnan digitalisointiin liittyvistä koulutuksista. Tehtävänäsi on hoitaa myyntiprosessit alusta loppuun saakka eli tehdä puhelimitse uusasiakashankintaa, buukata tapaamisia, tehdä tarjouksia ja lopulta clousata kauppoja. Alueenasi on koko Suomi, jota jaetaan myyntitiimin kesken. 
Odotamme sinulta motivaatiota ja sinnikkyyttä myyntityöhön sekä erinomaisia puhe- ja vuorovaikutustaitoja. Olet tavoitteellinen ja haluat menestyä työssäsi. Katsomme eduksi aiemman myyntikokemuksen, eikä sen tarvitse olla nimenomaan IT- ja markkinointipalveluiden myynnistä. Tulemme perehdyttämään sinut tuotteisiimme työn edetessä. 
Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rauhallisen työympäristön, jossa on nykyaikaiset ja hyvät työvälineet. Toimistolla on muun muassa virvokkeita ja välipaloja sekä hierontatuoli tuomassa mukavuutta työarjen keskelle. Pääset työskentelemään myönteisessä ja motivoituneessa työilmapiirissä mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Saat käyttöösi hyvät työterveyspalvelut, jotka kattavat myös vapaa-ajan tapaturmat. Olemme vakavarainen ja pitkän historian omaava yritys, jossa on kovaa asiantuntemusta ja erinomainen palvelulaatu sekä toimivat tuotteet, joiden myynnistä voit olla ylpeä. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala, puh. 050 3427 760 / janina.annala@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 6.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikatLisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527613
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Pohjois-Savo