(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä, kokoaikainen, Greenlux Oy, Espoo
Greenlux Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Oletko myyntihenkinen persoona, joka viihtyy aktiivisessa asiakastyössä? Kiinnostaisiko sinua työskennellä LED-valaisinratkaisujen myynnin parissa viihtyisässä työyhteisössä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme B2B-myyjä Greenlux Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Greenlux Oy:lle B2B-myyjää vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Greenlux Oy:lle.

Greenluxin B2B-myyjän tehtävssä pääset myymään hyvin laajaa LED-valaisinratkaisujen kirjoa. Greenlux tarjoaa joustavaa asiakaskohtaista palvelua yleisvalaistuprojekteissa. Greenluxin valaistusratkaisut on kehitetty teollisuuslaitoksiin, pysäköintitaloihin ja varastoihin. Lisäksi löytyy ratkaisuja vähittäismyymälöihin, toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Myyjän roolissa pääset suorittamaan myyntiprosessin alusta loppuun, aina asiakkaiden prospektoinnista sopimusten tekemiseen asti. Tämän lisäksi prosessi sisältää uusasiakashankintaa, kylmäsoittoja, tapaamisia ja niiden sopimista. Vastaat potentiaalisten asiakkaiden kontaktoinnista, tavoitteenasi on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja pitää huolta jo olemassaolevista asiakkaista. Omaat loistavat edellytykset tehtävässä menestymiseen, mikäli omaat vahvan tahdon ja korkean motivaation sekä asenteen myynti- ja asiakastyötä kohtaan! Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokemusta omaava myyjä, sillä myyntihenkisyys ja rohkea asenne ratkaisee!

Greenlux Finland Oy on kansainvälisesti menestynyt pieni kotimainen yritys. Suunnittelemme ja tuotamme yleisvalaistuksen laadukkaita ja energiatehokkaita LED-valaisimia. Tavoitteemme on palvella asiakkaita ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa niin energiatehokkuuden kuin ympäristöystävällisyydenkin osalta. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaisia valaistusratkaisuja, joihin investoiminen maksaa itsensä takaisin nopeasti. Kaikkea toimintaamme ohjaa innovatiivisuus, luotettavuus, laatu ja turvallisuus sekä tehokkuus.

https://www.greenlux.com/fi/
 

Pääasialliset tehtävät

  • Monipuolisten LED-valaisinratkaisujen myyminen Greenluxin asiakkaille
  • Kylmäsoitot, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset, kauppojen sopiminen

Odotamme sinulta

  • Aitoa paloa myyntiä kohtaan, sekä halua myydä Greenluxin tuotekirjoa
  • Rohkeaa asennetta ja myyntihenkisyyttä
  • B-luokan ajokorttia

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työyhteisössä, jossa onnistumista tuetaan
  • Hyvät työsuhde-edut
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja käyttää tehtävässä luovuutta
  • Yrityskulttuurin, jossa on loistava yhteishenki ja tekemisen meininki


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.