(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä IT-alalle / Softwave Ohjelmisto Oy
Softwave Ohjelmistot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Wanted: innovatiivinen ja rohkea, IT-alasta innostunut myynnin tekijä! Tunnistatko itsesi? Etsimme nyt asiakkaallemme Softwavelle B2B-myyjää. Mikäli olet jo pitkän matkan myyntikonkari tai lähtötelineillä odottava, hieman jo näyttöjä myyntityöstä kerännyt tulevaisuuden talentti, nyt kannattaa jatkaa lukemista!

Softwave on luotettava kumppani palvelu- ja järjestelmäratkaisujen toimittajana. Asiantuntijoiden vahva liiketoimintaosaaminen auttaa varmistamaan aina toimivan ratkaisukokonaisuuden asiakkaille. Softwaven tekniset ratkaisut perustuvat yhtiön itse kehittämään Opiferus-tuoteperheeseen. Itsenäisesti toimivat sovellukset muodostavat toisiaan tukevan ohjelmistokokonaisuuden, mahdollistaen kokonaisvaltaisten palvelu- ja järjestelmäratkaisujen toimittamisen. Tahdomme nyt tiimiin tekijän, jolla on intohimoa ja osaamista lähteä jakamaan tätä ilosanomaa!

B2B-myyjän tehtävänä on löytää uusia asiakkaita ja olla unohtamatta nykyisiä. Myyjänä tulet toimimaan myyntiprosessin eri vaiheissa, jossa sinulla on tukena osaavat teknisen alan asiantuntijat - sekä tietenkin koko organisaation tuki. Tärkeimmät tehtäväsi myynnissä kuitenkin liittyvät uusien asiakkaiden prospektointiin ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktointiin. Olet myös vastuussa itsenäisesti työsi sisällön organisoimisesta.

Asiakkaista noin puolet koostuvat julkisen sektorin toimijoista, joten arvostamme aikaisempaa kokemusta julkisista hankinnoista. Työssä pääset myös matkustamaan. Työ alkaa perehdytyksellä Kokkolassa, jossa yrityksen toimipiste sijaitsee. Sinulle voidaan järjestää perehdytyksen ajalle väliaikainen majoitus. Tulevaisuudessa työtä on mahdollista tehdä etänä, joten voit istua fyysisestä toisellakin paikkakunnalla kuin Kokkolassa.

Etsimällämme henkilöllä on innovatiivisen ja rohkean myyntityöotteen lisäksi aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä sekä IT-alan ymmärrystä. Olet esiintymistaitoinen ja pystyt luomaan verkostoja. Taito hahmottaa asiakkaan tarpeet ja löytää niihin ratkaisut ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Toivomme sinulta jo hieman kokemusta IT-alan myyntityöstä. Taustaltasi voit olla jo kokeneempikin konkari tai sitten urasi alussa oleva nälkäinen ja innovatiivinen myyjälupaus. Softwave tarjoaa sinulle viihtyisän ja paljon tyky-toimintaa harjoittavan työyhteisön. Tarjoamme sinulle kiinteän peruspalkan + provisiomallin.

Odotamme hakemustasi, mutta ei kannata aikailla! Laita hakemuksesi viimeistään 28.2.2018. Tutustumme sinuun mieluusti jo pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jättäessäsi hakemusta, toivomme vastausta vapaaehtoiseen videokysymykseen. Jos tahdot tietää lisää, soittele Baronan Mikolle: 040- 7386122.

Softwave on tiedon analysoinnin, jalostamisen ja hyödyntämisen asiantuntija. Aito näkemys ja ymmärrys asiakkaittemme toimintaympäristöstä ja arjen haasteista auttaa meitä luomaan joka kerta ratkaisun, jossa on kaikki tarpeellinen, mutta ei mitään turhaa.

https://www.softwave.fi/