B2B-myyjä, Intergalactic Solutions Oy
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Intohimoinen, ketterä, laadukas – Intergalactic Solutions toimii bisneksesi laukaisualustana uusiin sfääreihin!

Intergalactic Solutionsin missiona on luoda asiakkailleen lisää myyntiä ja tehdä se tähtitieteellisen laadukkaasti. Yrityksen laukaisujoukoissa ja etulinjassa toimii kolme kaverusta, joille taivaskaan ei ole rajana, kun puhutaan myynnin tekemisestä.

 

Haluaisitko työskennellä osana intohimoista, energistä ja eteenpäin menevää tiimiä? Nautitko nopeatempoisesta työstä asiakkuuksien parissa? Haluaisitko päästä kasvamaan ja kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi?

 

Etsimme nyt Intergalactic Solutionsille uusia

B2B-MYYJIÄ/MYYNTINAUTTEJA

 

vakituiseen työsuhteeseen, Helsinkiin.

 

Tehtäviisi kuuluu Intergalactic Solutionsin asiakkaiden myyntitiimin tukeminen. Asiakkuudesta riippuen, pääset bookkaamaan tapaamisia, generoimaan liidejä sekä tapaamaan asiakkaita. Toimit siis vahvasti asiakasrajapinnassa ja päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi. Asiakkuutemme toimivat mm. rahoitus- ja finanssialalla, kiinteistöalalla, ICT-alalla sekä viestinnän ja sisällöntuotannon parissa.

 

Odotamme sinulta tahtoa tehdä tulosta, kiinnostusta erilaisiin liiketoimintoihin sekä halua vaikuttaa b2b-myynnin parissa. Työkieli on suomi, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Eduksi on myös aikaisempi kokemus b2b-myynnistä ja/tai puhelintyöskentelystä. Koulutustaustallasi ei ole niin merkitystä, asenne ja halu tehdä b2b-myyntityötä ratkaisee. Yrityksen perustajista löytyy rautaisia myynnin ammattilaisia, jotka ovat näyttäneet universumille mistä aineksista syntyy galaksit räjäyttävää tulosta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yhtiössä. Osaavat ja innostuneet kollegat tukevat sinua tällä kiertoradalla. Urakehityksesi voi myös lähteä rakettimaiseen nousuun, koska Intergalactic Solutions kasvaa ja kasvun myötä syntyy tarvetta uudenlaisille positioille. Työaikasi on ma-pe klo 8-16, töitä tehdään joko viihtyisässä toimitilassa Helsingin Kalliossa tai asiakkaiden tiloissa sekä joustavasti etätyönä.

 

Intergalactic Solutions tarjoaa matkapuhelinedun ja muita etuuksia pääset itse kehittämään. Kaikki ei todellakaan ole vielä valmista ja tämä mahdollistaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa suoraan toimintaan ja sen kehittämiseen. Palkkausmalli on provisiopohjainen, ja taloutesi turvana on takuupalkka. Keskimääräinen ansiotaso on n. 2500 €/kk, mutta sinulla on mahdollisuus tienata reilusti enemmänkin, provisiolla ei ole kattoa.

 

Haluaisitko lähteä mukaan tälle rakettimatkalle? Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja etenemme palkkauksissa ripeästi. Lisätietoja sinulle antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777966 arkisin klo 9-16 välillä. Toivoisimme hakemustasi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä.

 

Go On Helsinki toimii Intergalactic Solutionsin yhteistyökumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan Intergalactic Solutionsin omaan organisaatioon. Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423310
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki