(Poistunut julkaisusta)

B2B -myyjä henkilönostimien pariin
Espoon Nosturikeskus Oy Pohjanväre

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haluatko työskennellä alansa pioneerina toimivassa henkilönostimiin ja rakennuskoneiden vuokraamiseen keskittyneessä perheyrityksessä? Yrityksessä on nyt paikka auki sinulle, uusasiakashankinnasta innostuva B2B-myyjä!

Asiakkaamme Pohjanväre-yhtiöt vahvistaa liiketoimintaansa henkilönostimien parissa ja etsiikin nyt joukkoonsa aktiivista B2B -myyjää uusasiakashankintaan. Työnkuvaasi kuuluu niin potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen ja myyntineuvottelut yhdessä muun tiimin kanssa. Tässä roolissa pääset tekemään myyntiä tiimityönä, osana kokenutta myyntitiimiä.

Sinulla on jo kokemusta rakennusalalta ja olet kotonasi niin työmaasaappaissa, kuin neuvottelupöydässä. Koet mielenkiintoa työmaakoneita kohtaan ja olet kotonasi tiiviissä perheyrityksessä. Sinulla on aito kiinnostus myyntityöhön ja uusasiakashankintaan, kohtaat mielelläsi uusia ihmisiä ja haluat kehittyä roolissasi. Taustakoulutus alalle ja työkokemus myynnin parista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän asiakasrajapinnassa, kehittyvässä yrityksessä. Valittu henkilö pääsee nauttimaan vastuusta, ja osaavalle henkilölle voi aueta tulevaisuudessa uusia tehtäviä oman mielenkiinnon mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (046 923 4517). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävää pikaisesti oheisen hakulinkin kautta!